Uutiset

Kolster Kuopio uusiin toimitiloihin – Juho Pörhönen ja Jesse Kokkonen vahvistavat paikallista palveluamme

Kolster Kuopio muutti uusiin toimitiloihin helmikuun 2018 alussa. Samalla paikallinen palvelumme Kuopiossa vahvistui. DI Juho Pörhönen ja DI Jesse Kokkonen ovat uudet yhteyshenkilömme Itä-Suomen alueen asiakkaille toimipaikkanaan Kuopio.

09.02.2018

Technopolis Kuopio Microkatu1_Kolster
Kolster Kuopio toimii nyt uusissa toimitiloissa Technopoliksen yhteydessä osoitteessa Microkatu 1 A, 70210 Kuopio. Tervetuloa tapaamaan asiantuntijoitamme.
pitkanen_hannu1_web

Pitkän patenttiasiamiesuran tehnyt  Hannu Pitkänen & Patenttitoimisto Pitkänen ovat toimineet osana Kolsterin organisaatiota keväästä 2017 alkaen. Hannu jatkaa edelleen Kuopiossa tukemassa asiakkaidemme tarpeita kesään 2018 asti. Näin varmistamme sen, että viestikapulan siirto Kolster Kuopion uusille asiantuntijoille sujuu joustavasti ja ilman katkoksia palvelussa Hannun pitkäaikaisille patenttiasiakkaille.

DI Juho Pörhönen ja DI Jesse Kokkonen palvelevat uusina Kolster-yhteyshenkilöinä Itä-Suomen keksijöitä ja yrityksiä kaikissa IPR-asioissa Kolsterin koko laajalla palvelutarjonnalla.

Juho ja Jesse ovat jo aloittaneet perehtymisen alueen asiakkaisiin Hannun ohjauksessa. Molemmat ovat kotoisin Itä-Suomesta, Juho Joensuusta ja Jesse Siilinjärveltä, joten he molemmat tarttuivat enemmän kuin mielellään tilaisuuteen päästä työskentelemään Itä-Suomen asiakkaiden parissa.   

porhonen_juho1_web

Juhon teknisiä erikoisosaamisalueita ovat sähkövoimatekniikka, elektroniikan suunnittelu ja valmistusmenetelmät, erityistilojen sähkölaitteet ja energianvarastointiteknologiat.

”Haluan auttaa itä-suomalaisia yrityksiä pärjäämään kansainvälisillä markkinoilla. Ensivaikutelma Kuopiosta on ollut lupsakka. Vaikka asiakkaiden toimialat ja tuotteet ovat hyvinkin erilaisia, keskusteluissa nousevat usein esiin samat kysymykset. Yllättävissäkin asioissa voin luottaa siihen, että Kolsterin isosta organisaatiosta löytyy aina asiantuntija, joka osaa auttaa myös niissä asioissa, joihin en itse suoraan tiedä vastausta”, Juho kertoo.

kokkonen_jesse1_web

Jessen teknologiaosaamista ovat sähkönsiirtoverkot, tehoelektroniikka, sähkökäytöt, taajuusmuuttajat ja ohjauslogiikat sekä erityisesti aurinkosähköön pohjautuvat teknologiat ja energiavarastojärjestelmät.

"Haluan jalostaa keksintöjä ja miettiä kokonaiskuvaa liiketoiminnassa. Olen juuriltani ja mieleltäni savolainen, siksi uskon olevani erityisesti savolaisille keksijöille hyvä keskustelukumppani”, Jesse sanoo

Haluatko varata tapaamisen Kolster Kuopion asiantuntijoiden kanssa?
Ota suoraan yhteyttä tai täytä yhteydenottolomake.

Tapaa asiantuntijamme myös kevään IPR-klinikoissa

Helmikuussa 13.2. alkaen Kuopiossa käynnistyvät maksuttomat neuvontaklinikat suojausasioissa yhteistyössä Kolster - Kuopionseudun Uusyrityskeskus. Tapaat Hannun, Juhon, Jessen sekä muita Kolsterin asiantuntijoita myös kevään IPR-klinikoissa.

Katso täältä kevään kaikki klinikkapäivät ja varaa keskusteluaika.