Uutiset

Kolster sparraa yrityksiä Kasvupolku® Kasvupajoissa Vaasassa 31.1., Kokkolassa 1.2. ja Oulussa 13.3.

Kolster on mukana IPR-asiantuntijakumppanina Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan Kasvupolku® Kasvupaja -työpajoissa Vaasassa 31.1., Kokkolassa 1.2. ja Oulussa 13.3.
Tule inspiroitumaan immateriaalioikeuksista ja kasvusta ja tapaa asiantuntijamme!

29.01.2018

Kasvupolku® Kasvupaja -aamupäivät ovat avoimia sparraustilaisuuksia ja työpajoja, jotka tuovat yhteen alueen kasvuhakuiset yritykset verkostoitumaan asiantuntijoiden kanssa. Voit ilmoittautua mukaan Kasvupajoihin ja asiantuntijasparrauksiin tästä linkistä.  

Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan Kasvupolku® Kasvupajat ovat osa Kasvu Open 2018 -kiertuetta. Kasvu Open haastaa suomalaisia kasvunälkäisiä yrityksiä uudistamaan ja kasvattamaan liiketoimintaansa aina kansainvälisiin mittoihin asti. Lue lisää Kasvu Open Kasvupolku® -ohjelmasta ja miten sinun yrityksesi voi hakea siihen mukaan. Pohjanmaan haku päättyy 9.2.2018, Pohjois-Pohjanmaan haku päättyy 25.3.2018. Mukaan valitaan suurimman kasvupotentiaalin omaavat yritykset. 

IPR key note -puheenvuoro & IPR-sparraus

Eurooppapatenttiasiamies Sini-Maaria Mikkilä herättelee kasvunälkäisiä yrityksiä IPR-asioiden tärkeydestä puheenvuorossaan Vaasan Kasvupajassa, joka käynnistää Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan Kasvupolku® -tapahtumat.

Tapaat Sini-Maarian Vaasassa torstaina 31.1. ja Kokkolassa tiistaina 1.2. Sinulla on mahdollisuus keskustella yrityksesi patentti- ja muista suojausasioista vauhdittamassa kasvua oman liiketoimintasi lähtökohdista.  

mikkila_SM1_web

- Aineettomat oikeudet voivat olla arvokkainta, mitä kasvuyrityksellä on. Autan tunnistamaan suojattavat kohteet ja etsimään parhaat tavat varmistaa, että henkisen työn tulokset pysyvät sinun käsissäsi ja yrityksesi pääsee hyvään kasvuvauhtiin. Suojaamalla yksinoikeudet teknologiaan, brändiin ja muotoiluun sekä huolehtimalla sopimusasiat kuntoon vakuutat myös rahoittajat ja varmistat selustasi neuvotteluissa kumppaneiden kanssa. Saat asiantuntija-apua myös sen varmistamiseksi, että oma toimintasi ei loukkaa muiden yksinoikeuksia.

Oulun Kasvupajassa 13.3. Oulun seudun yrityksiä sparraa eurooppapatenttiasiamies Sami Aromaa

aromaa_sami2_web