Asioi sähköisesti

Hyödynnä sähköisiä palveluitamme tietosuojasta tinkimättä

Sähköisten palveluidemme avulla hallitset tehokkaasti IPR-salkkuasi, selvität verkkotunnusten saatavuutta sekä välität turvallisesti luottamuksellista tietoa. Tavoitteenamme on tehdä asiointisi kanssamme mahdollisimman helpoksi tietosuojasta tinkimättä. Halutessasi hoidamme kaiken asioinnin sähköisesti.

IPR Control

IPR Control on asiakkaillemme tarjottava extranet-palvelu IPR-salkun hallintaan. Työkalun avulla IPR-salkkusi tilanne on reaaliaikaisesti tiedossasi, dokumenttien arkistointi sujuu helposti ja kokonaisuuden hallinta on sinun käsissäsi. Halutessasi palvelu vähentää myös tarvetta lähettää asiakirjoja sähköpostitse. Hakutoiminnon avulla voit tarkastella salkkuasi esimerkiksi maittain, suojamuodoittain tai tuoteryhmittäin ja saada ajantasaista tietoa käsittelyvaiheista ja määräajoista. Voit myös ennakoida ja seurata kustannuksia sekä tulostaa raportteja. Sopimuksesta räätälöimme palvelua yrityksesi tarpeiden mukaan.

Kirjaudu sisään

Tilaa IPR Control -palvelu

Verkkotunnushaku

Verkkotunnus ja tavaramerkki liittyvät kiinteästi toisiinsa, joten verkkotunnuksen saatavuus on syytä varmistaa jo tavaramerkkiä valittaessa. Verkkotunnushakumme avulla tarkistat turvallisesti, nopeasti ja maksutta, onko haluamasi verkkotunnus vapaana vai onko joku toinen jo varannut sen. Voit tehdä haun maailmanlaajuisesti tai rajata sen haluamiisi maantieteellisiin alueisiin. Hakutulos perustuu yhteistyökumppanimme ylläpitämään tietokantaan verkkotunnusrekistereistä, jotka sallivat whois -tietojen koneellisen haun. 

Siirry verkkotunnushakuun

Lue lisää Kolsterin verkkotunnuspalveluista

Suojattu sähköposti

Asiakkaanamme saat suojatun sähköpostiyhteyden. Suojattu sähköposti mahdollistaa salaistenkin asiakirjojen, kuten keksintöilmoitusten ja vielä työn alla olevien patenttihakemusehdotusten, turvallisen vaihdon Internetin kautta.

Tilaa suojattu sähköposti

Sähköinen toimeksianto

Voit jättää toimeksiannon sähköisesti ja liittää mukaan asiakirjoja.

Lähetä toimeksianto

Toimeksiantoehdot, valta- ja siirtokirjat