IPR-palvelut

Patentti-, tavaramerkki- ja juridiset palvelut yhdestä osoitteesta

Erityisosaamisesi ansaitsee erityisosaamista myös IPR-alueella. Mittavan kansainvälisen kokemuksemme ja kumppaniverkostomme ansiosta yrityksesi immateriaalioikeudet hoituvat luotettavasti ja joustavasti kaikkialla maailmassa. Palvelemme kaikilla patentoinnin, tavaramerkki- ja mallisuojauksen sekä IPR Legal -osa-alueilla. Laaja asiantuntijajoukkomme takaa tarvittavan osaamisen niin pieniin kuin suuriinkin IPR-tarpeisiisi.

IPR-strategia & tutkimukset

Hyvin suunniteltu suojaus tukee yrityksen liiketoimintastrategiaa. Kun tutkit ennen kuin toimit, vältät turhat kustannukset ja IPR-riskit.

Immateriaalioikeuksien hankkiminen

Hyvä suojaus on palapelin rakentamista, sillä eri suojamuodot täydentävät toisiaan. Hyödynnä asiantuntijan kokemus suojamuotojen ja etenemisreittien valinnassa.

Oikeuksien käyttö, valvonta ja puolustus

Hankittuja yksinoikeuksia on valvottava ja puolustettava, jotta oma osaaminen ja investoinnit eivät siirry toisten hyödyksi. Liiketoimintaedut syntyvät pitkäjänteisellä työllä. Ota IPR-omaisuudestasi hyödyt irti!

Kolster China Desk™

Oletko suojannut aineettoman omaisuutesi Kiinassa? Kolster China Desk™ toimii asiakkaidemme IPR-asiantuntijana ja edunvalvojana kasvumarkkinoilla Kiinassa.