Vuosimaksut, uudistamiset ja siirrot

Autamme asiakkaitamme ylläpitämään hankitut immateriaalioikeudet ja varmistamaan, että hankittu suoja ei raukea. Kolsterilla on luotettava järjestelmä vuosimaksuista ja uudistamisista huolehtimiseen aukottomasti ja tehokkaasti määräaikoina.

Huolehdimme eri suojamuotojen ylläpidosta ja rekisteröinteihin liittyvästä maksuliikenteestä joko suoraan eri rekistereiden kanssa tai yhteistyössä maailman johtavien palveluntarjoajien kanssa. Hoidamme asiantuntevasti myös erilaiset nimenmuutokset ja oikeuksien siirrot hakijalta tai haltijalta toiselle.

Olemme keskittäneet patenttien ja hyödyllisyysmallien vuosimaksujen valvonnan ja maksamisen CPA Global (Patrafee) AB:lle. Yhteistyökumppanimme valvoo ja maksaa kymmeniätuhansia maksuja vuosittain, ja heidän käytössään on luotettavat ja kustannustehokkaat järjestelmät, mikä takaa turvallisen oikeuksien ylläpidon kilpailukykyiseen hintaan myös Kolsterin asiakkaille. Kolster toimii kuitenkin vastuullisena asiamiehenä kaikissa toimeksiannoissa kokonaisvaltaisesti, joten voit aina kääntyä meidän kolsterilaisten puoleen myös patenttien vuosimaksuasioissa.

IPR Control apunasi seurannassa ja budjetoinnissa

IPR Control on asiakkaillemme maksuton extranet-palvelu IPR-salkun hallintaan. Palvelumme kautta voit helposti seurata myös uudistamisten määräaikoja ja budjetoida vuosimaksuja.

Työkalumme avulla IPR-salkkusi tilanne on reaaliaikaisesti tiedossasi, dokumenttien arkistointi sujuu helposti ja kokonaisuuden hallinta on sinun käsissäsi.

Lue lisää