Työpaikat

HAEMME GLOBAL PARALEGAL SERVICES YKSIKKÖÖMME HELSINKIIN

IP ADMINISTRAATTORIA

PATENT, DESIGN & TRADEMARK SERVICES -tiimeihimme

Tehtävä

IPR toimeksiantojen hoitoon osallistuvana IP administraattorina vastaat asiakkaidemme toimeksiannoista ja niihin liittyvistä administratiivisista tehtävistä. Toiminnassasi vastaat myös viestinnästä, virallisten dokumenttien hoidosta ja laskutuksesta Toimit tärkeänä linkkinä asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme ja virastojen välillä.

Aikaisempi kokemus IPR prosessien muodollisuuksista katsotaan eduksi. Tarjoamme myös kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään.

Taustaltasi voit olla alan rautainen ammattilainen tai esimerkiksi kokenut kansainvälisen liiketoiminnan assistentti. Sinulla on kaupallinen koulutus ja vähintään muutaman vuoden työkokemus tutkintoasi vastaavista tehtävistä.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista eri toimipisteisiin. Raportoit Global Paralegal Services tiiminvetäjälle.

Vahvuutesi

  • Olet Hands-on kehittäjä ja toimit ratkaisukeskeisesti
  • Laadukas asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia
  • Osaat hahmottaa ja hallita laajojakin kokonaisuuksia.
  • Viet määrätietoisesti ja osallistavasti asioita eteenpäin.
  • Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot (suomi, englanti ja mielellään ruotsi ja saksa) etkä vierasta esiintymistä.                              
  • Omaksut uusia IT-ohjelmia vaivattomasti
  • Olet positiivinen tiimipelaaja!

Tarjoamme sinulle

Kolsterilla pääset vaikuttamaan omaan työhösi ja yrityksemme toiminnan kehittämiseen. Työskentelet modernissa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on kaikki mahdollisuudet kehittää toimintoja ja kehittyä asiantuntijana. Kolster tarjoaa mahdollisuudet joustavaan työntekoon ja tukenasi on mahtava ammattitaitoinen työtiimi.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi osoitteessa:
https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?4aff2610

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli heräsi kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä! Tiedusteluihin vastaa Global Paralegal Services yksikön yksikönjohtajamme Salla Lamberg, salla.lamberg@kolster.com, +358 40 923 0094