Salla Lamberg

Salla Lamberg

"Minua kiehtoo ajatus, että suomalainen perheyritys voi toimia IPR-alan kansainvälisenä suunnannäyttäjänä − ja tehdä sen ihmislähtöisesti”

Salla Lamberg vastaa marraskuusta 2018 alkaen Kolster Business Program -hankekokonaisuuden edistämisestä aktiivisessa yhteistyössä liiketoimintayksiköiden kanssa. Kolsterilla on menossa ja alkamassa useita kehityshankkeita, jotka liittyvät liiketoiminnan ja uusien palveluiden kehittämiseen, asiakkuuksien hoitoon, kansainväliseen kasvuun sekä uuden teknologian ja digitalisaation hyödyntämiseen osana päivittäistä työtä.

Salla arkipäiväistää ja konkretisoi digitalisaation mahdollisuuksia sekä luo Kolsterille uusia toimintatapoja, liiketoimintakulttuuria ja uutta liiketoimintaa.

Sallalla on yli 15 vuoden kokemus projektijohtamisesta ja prosessien, järjestelmien ja liiketoiminnan kehittämisestä kansainvälisissä yrityksissä, kuten Nokialla ja Outotecissa. Salla on ollut kehittämässä myös kansainvälisen MIF-koulutusorganisaation digitaalisia koulutuspalveluita. Hän on vastannut liiketoimintajohtajana avointen koulutusten tuoteportfoliosta rakentaen kumppanuuksia johtavien kansainvälisten koulutustalojen kanssa.

Sallalla on kansainvälinen tietoliikennealan insinööritutkinto sekä eMBA-tutkinto. Tekninen ja kaupallinen koulutus yhdistettynä teollisuuskokemukseen antaa laajan näkemyksen pohtia liiketoiminnan ja organisaatioiden kehittämistä monesta eri kulmasta.

Ota yhteyttä