Skip to content

Elina Ljungberg

Tärkeintä on kuunnella asiakasta ja kollegaa, kartoittaa ja kertoa ymmärrettävällä tavalla eri ratkaisuvaihtoehdot ja yhdessä tähdätä kohti toivottuja tavoitteita. Dynaamisella yhteistyöllä saadaan tuloksia!

OTA YHTEYTTÄ

Elina Ljungberg on laaja-alainen IPR-osaaja yli 20 vuoden kokemuksella. Työuransa aikana Elina on kerryttänyt vankkaa kokemusta eri suojamuotojen käsittelyprosessien muodollisten ja hallinnollisten asioiden hoidosta. Hän hoitaa tavaramerkkiasiamiehen töitä maailmanlaajuisesti ja vastaa UK toimistomme toiminnoistamme.

Elina on työskennellyt immateriaalioikeuksien parissa useissa asiamiestoimistoissa, Patentti- ja rekisterihallituksessa, Euroopan patenttivirastossa ja teollisuudessa. Hän on toiminut myös IPR-asioiden konsultoivissa tehtävissä startup-yrityksille.

Pitkä ja monipuolinen kokemus auttaa ymmärtämään asiakkaiden IPR-tarpeita. Elinalla on taito tunnistaa kokonaisvaltaisesti kuinka eri suojamuotoja hyödynnetään ja kuinka ne linkitetään kustannustehokkaasti asiakkaan IPR-portfolioon.

Elinaa innostaa IPR-työssä sen monipuolisuus ja haasteellisuus. Uusien tehokkaiden toimintatapojen kehittäminen ja monimutkaisten prosessien yksinkertaistaminen on Elinan intohimo. Hän ymmärtää miten muuttuvassa globaalissa ympäristössä uudistetaan ja kehitetään prosesseja optimaalisella tavalla.

Elinalle merkityksellisintä työssä on tyytyväinen asiakas, mikä motivoi ponnistelemaan vielä enemmän asiakkaan eteen.

IPR-osaaminen

  • Suomalaisten, kansallisten, EP- ja PCT-patenttihakemusten käsittelyprosessit
  • Patenttihakemusten maakohtaiset käytännöt ja vaatimukset
  • Tavaramerkkien ennakkotutkimukset
  • Suomalaisten, kansallisten, kansainvälisten ja EU-tavaramerkkihakemusten käsittelyprosessit
  • Oikeuksien siirrot, haltijamuutokset ja uudistukset