Kolster blogi

Anne Nyström sai arvostetun tunnustuksen

Kirjoittanut Kolster | 12.04.2024

Kolsterin Anne Nyström on valittu Practitioner of the Year -palkinnon saajaksi Suomessa. Tunnustuksen myöntää Managing IP Awards -ohjelma, joka huomioi IP-alan menestyjiä nyt jo 19. kerran.

"Otan tunnustuksen vastaan kiitollisena. Saavutuksen pohjalla on erinomaisen tiimimme sinnikäs työ ja vankka ammattitaito sekä asiakkaidemme luottamus meihin. Haluan kiittää erityisesti asiakkaitamme, IPR-yhteisöä ja kollegoitani Kolsterilla tuesta ja luottamuksesta,” Anne Nyström sanoo.

Associate Partner, IP Lawyer, European Trademark and Design Attorney  Nyström sai tunnustuksen Suomen patentti- ja tavaramerkkiasiamiestoimistojen kategoriassa. Hän otti palkinnon vastaan 11. huhtikuuta 2024 Lontoossa järjestetyssä EMEA Awards -palkintogaalassa.

Managing IP Awards -ohjelma jakaa henkilökohtaisia tunnustuksia Suomessa myös Rising Star of the Year -kategoriassa, jossa Kolsterin IP Lawyer Jussi Ilvonen oli ehdolla tunnustuksen saajaksi.

Nyströmin palkinto ja Ilvosen ehdokkuus ovat osoitus myös koko Kolsterin asiantuntemuksesta ja omistautumisesta immateriaalioikeuden alalla.