Tavaramerkit  ⋅   Patentit  ⋅   Uutiset  ⋅   Lakipalvelut

Kolster avasi edustuston Venäjällä

23.05.2019
Takaisin

23.5.2019

Kolster vahvistaa IPR-palvelutoimintaansa Venäjällä. Sopimus venäläisen kumppanin, KMS-Managementin kanssa Kolsterin IPR- ja lakipalveluiden virallisena edustajana toimimisesta Venäjällä allekirjoitettiin juhlallisin menoin 23.5.2019 Tšerepovetsin kaupungintalolla pormestarin, Suomen Pietarin-pääkonsulin sekä suomalaisyrityksistä koostuvan delegaation ja paikallisen lehdistön seuratessa tilaisuutta.

“Venäjän markkinat avaavat hyviä liiketoimintamahdollisuuksia ja näkymiä suomalaisille yrityksille – myös Kolsterille. Vielä tällä hetkellä aineettomien oikeuksien suojaus Venäjällä ei ole yhtä pitkälle kehittynyt kuin Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Kiinassa, mutta kahden viime vuoden aikana kehitys on ollut positiivista. Olemme vakuuttuneita siitä, että IPR-tietoisuus ja palveluiden tarve on kasvussa erityisesti isoissa kaupungeissa, mutta myös muilla alueilla. Valitsimme paikallisen edustustomme sijaintipaikaksi Tšerepovetsin kaupungin, joka on merkittävä teollisuuskeskittymä Luoteis-Venäjällä. Arvostamme kovasti sitä, että venäläiset asiakkaamme luottavat suomalaiseen laatuun, ja olemme valmiita jatkossakin lunastamaan tämän lupauksen", Kolsterin toimitusjohtaja Timo Helosuo sanoo.

Kumppanuuden myötä Kolster voi toimia entistä tehokkaammin venäläisten yritysten IPR-oppaana ja paikallisena lakikumppanina Euroopan ja Kiinan markkinoilla.

“Kolsterilla on jo luotettava ja maailmanlaajuinen yhteistyökumppaneiden verkosto. Suomessa yhtiö toimii paikallisesti seitsemässä kaupungissa, ja näiden lisäksi tytäryhtiönsä kautta Shenzhenissä Kiinassa. Me tuomme tähän palettiin oman paikallisen palvelumme venäläisille yrityksille sekä väylän saada asiantuntevaa palvelua aineettomien oikeuksien suojauksessa“, kommentoi puolestaan Dmitry Zaitsev, Kolster Venäjä -edustuston johtaja.

Kolster-Russia-3

Kuvassa toimitusjohtaja Timo Helosuo, Suomen Pietarin-pääkonsuli Anne Lammila, Tšerepovetsin apulaiskaupunginjohtaja Dmitri Lavrov sekä Kolster Venäjä -kumppanimme Dmitry Zaitsev.


Lue myös uutinen Kolster (China) Ltd:n perustamisesta Kiinan innovaatiokaupunki-Shenzheniin lokakuussa 2018.

Kolster on perheyritys viidennessä sukupolvessa. Olemme toimineet aineettomien oikeuksien suojaamisen parissa yhtiön perustamisvuodesta 1874 lähtien, jo 145 vuoden ajan, ja olemme yksi Euroopan johtavista IPR-alan asiantuntijoista. Hoidamme vuosittain toimeksiantoja yli 1 700 kotimaiselle ja kansainväliselle asiakkaallemme. Fortune Global Top 100 -listan yrityksistä 26 % ja Forbes 100 -listan maailman tunnetuimmista brändeistä 31 % ovat asiakkaitamme. Yli 200 globaalia merkinhaltijaa luottaa palveluihimme tuoteväärennösten vastaisessa työssä.

Ota yhteyttä

Timo Helosuo
timo.helosuo@kolster.fi
+358 40 5761659

Dmitry Zaitsev
dmitriy.zaitsev@kolster.ru
+7 921 718 6874
Official representative of Kolster Oy Ab in Russia
OOO KMS-Management
Chkalova Str., 23 A
162611 Cherepovets
Russia