Skip to content

Kolster edusti Suomea maailman johtavan tuoteväärennöksiä vastaan taistelevan yhteisön REACTin vuositapaamisessa

22.01.2017

24.4.2018

ReactREACTin vuosittainen tapaaminen pidettiin Hollannin Amsterdamissa 12.-13.4.2018. Ohjelmaan kuului vuosikokous, asiantuntijaseminaari sekä tavaramerkinhaltijoiden ja asiantuntijoiden välisiä tapaamisia. 

REACT – The Anti-counterfeiting Network eli maailman johtava kansainvälinen tuoteväärennöksiä vastaan taisteleva yhteisö kokoontui perinteisesti Hollannin Amsterdamissa järjestettyyn vuositapaamiseen. Kaksipäiväinen tapahtuma keräsi yhteen suuren joukon osallistujia ympäri maailmaa: tavaramerkinhaltijoita eli yhteisön jäseniä, yhteisön omia asiantuntijoita sekä REACT-partnereita maista, joissa yhteisöllä ei ole omaa edustusta. Kolster toimii REACTin ainoana partnerina Suomessa.

REACT on voittoa tavoittelematon kansainvälinen organisaatio, jolla on yli 25 vuoden kokemus taistelusta tuoteväärennöksiä vastaan. Organisaation jäseninä on yli 260 tavaramerkinhaltijaa kaikilta eri toimialoilta. REACT tarjoaa tavaramerkinhaltijoille kustannustehokkaan väylän puuttua IPR-oikeuksiensa loukkauksiin ympäri maailmaa. Suomen REACT-partnerina Kolster edustaa yli 200 tavaramerkinhaltijaa tuoteväärennösasioissa Suomessa.

Amsterdamissa puheenaiheeksi nousivat erityisesti suureen suosioon nousseet verkkokaupat ja kaupankäyntisivustot kuten Alibaba, Amazon ja Ebay. Näistä varsinkin Alibaba pyrkii aktiivisesti kitkemään tuoteväärennöksiä sivustoltaan ja on siksi luonut palveluita ja välineitä avuksi tavaramerkinhaltijoille.

Kolster Market Watch™ valvoo tuoteväärennöksiä

Keskusteluissa tavaramerkinhaltijoiden kanssa esiin nousi myös Kolster Market Watch™ -palvelupakettimme, joka auttaa asiakkaitamme tuoteväärennösten vastaisessa työssä Suomen markkinoilla. Palvelun avulla tuoteväärennökset tai muutoin loukkaavat tuotteet pystytään löytämään ja poistamaan Suomen markkinoilta entistä tehokkaammin. Lisäksi palvelun kautta asiakkaamme saavat myös arvokasta tietoa omasta brändistään ja tuotteistaan Suomen markkinoilla. Palvelu kattaa erilaisten kauppojen, myymälöiden ja tapahtumien sekä internetin suomalaisten huutokauppa- ja myyntisivustojen valvonnan.

OTA YHTEYTTÄ