Tavaramerkit  ⋅   Uutiset  ⋅   Kolster China Desk™

Kolster valittu jäseneksi Kiinan tavaramerkkiyhdistykseen

29.06.2017
Takaisin

15.6.2017

Kolster on hyväksytty 14.6.2017 Kiinan kansallisen tavaramerkkiyhdistyksen ensimmäiseksi täysivaltaiseksi ulkomaalaiseksi jäseneksi. Kiinan tavaramerkkiyhdistyksen (China Trademark Association) suomalaisjäsenenä Kolster pääsee tuomaan aktiivisesti esille suomalaisten merkinhaltijoiden tarpeita Kiinan markkinoilla. 

china-trademark-association

Kiinan tavaramerkkiyhdistys on perustettu vuonna 1994 ja sen tarkoituksena on Kiinan kansallisen tavaramerkkistrategian palveleminen sekä kiinalaisten brändien tukeminen. Yhdistyksen missiona on lainsäädäntöhankkeisiin vaikuttaminen, kiinalaisten tavaramerkkitietoisuuden lisääminen, akateemisten koulutusten järjestäminen ja tutkimus sekä kansainvälinen yhteydenpito ja yhteistyö tavaramerkkialalla. Yhdistys myös vastaa Kiinan oman vuosittaisen ”Intan” eli Kiinan tavaramerkkifestivaalien järjestämisestä.

"On ilo huomata, että kompetenssimme on huomattu Kiinassa saakka ja meidät on kutsuttu jäseneksi yhdistykseen, johon lähtökohtaisesti hyväksytään vain paikalliset tavaramerkkiasiamies ja -lakitoimistot. Suomen ja Euroopan johtavana Kiinan IPR-asioiden asiantuntijana meille on tärkeää saada jatkossakin Kiinan tavaramerkkiyhdistyksen kautta uusinta tietoa tavaramerkkien sääntelyn ja kentän muutoksista ja kehityksestä Kiinassa, jotta pystymme tarjoamaan myös asiakkaillemme parasta asiantuntemusta”, summaa Kolsterin China Deskin vetäjä, Partner Jani Kaulo.

Yhdistyksen jäsenenä Kolster myös tuo aktiivisesti esiin suomalaisten merkinhaltijoiden tarpeita Kiinan markkinoilla.

"Kiinan merkitys asiakkaillemme on nopeassa kasvussa. Palvelemme asiakkaitamme Kiinan markkinoilla myös yrityksen sopimuksiin ja riidanratkaisuun liittyvillä palveluilla", toteaa toimitusjohtaja Timo Helosuo.

Pääkuva: Kolster China Desk™ -tiimi, Head of Asian Market Jani Kaulo, toimitusjohtaja Timo Helosuo ja IP Specialist Zhangping Wu, vierailivat Kiinan tavaramerkkivirastossa toukokuussa 2017.

Ota yhteyttä

Timo Helosuo
CEO
timo.helosuo@kolster.com
040 576 1659

Jani Kaulo
Partner, European Trademark and Design Attorney, Licensed Legal Counsel
jani.kaulo@kolster.com
040 637 5442

Zhangping Wu
Business Development Manager, IP Specialist, Kolster China Desk™
zhangping.wu@kolster.com
040 707 3877

Näin Kolster China Desk palvelee

LUE LISÄÄ

Kolsterin voittoputki Kiinassa: Jälleen paras kansainvälinen IP-toimisto

Kolster avasi toimiston Kiinan innovaatioalueelle