Uutiset  ⋅   IPR-tietoa  ⋅   Kolster China Desk™

Kolster kouluttajana China Tekwayn China Expert –ohjelmassa

08.05.2018
Takaisin

8.5.2018

Kolster toimii yhteistyökumppanina ja kouluttajana China Tekway Oy:n organisoimassa ”China Expert” -ohjelmassa, joka kuuluu Uudenmaan ELY-keskuksen “Further Educated with Companies (FEC)” -työllistämisprojektiin. Projektin tavoitteena on lisätä siihen osallistuvien työntekijöiden asiantuntijuutta siitä, kuinka Kiinan kanssa tulee toimia liike-elämässä.

Kolsterin Kiina-asiantuntija, lakimies Jani Kaulo on nimetty China Expert -tiimiin roolinaan kouluttaa ohjelmaan osallistuvia työntekijöitä immateriaalioikeuksien (IPR) suojaamisessa Kiinan markkinoilla.

Jani-Kaulo-blogi-7:5”Tämä ohjelma kertoo osaltaan niistä Kiina-asiantuntijuuteen liittyvistä tarpeista, joita suomalaisyrityksetkin tänä päivänä kohtaavat. On hienoa, että China Expert -ohjelma on luotu osaksi julkisista varoista tuettua työllistämisprojektia.

Viime perjantaina 4.5.2018 pidetyssä IPR & Kiina –koulutustilaisuudessa saimme aikaan monologin sijaan hyvää keskustelua siitä, miksi Kiinan IPR-kenttä on sellainen kuin se tällä hetkellä on, ja mihin se on menossa ja miksi.

Historian ja kulttuuritaustan ymmärtäminen on välttämätöntä tulevaisuuden ennustamiselle ja erilaisten ilmiöiden ymmärtämiselle. Koulutustilaisuus sai välitöntä hyvää palautetta osallistujilta, mikä tietysti lämmittää mieltä. Ainakin huomasin sen, että onnistuin saamaan osallistujat heräämään immateriaalioikeuskysymysten tärkeyteen osana menestyksekästä liiketoimintaa erityisesti Kiinan markkinoilla. Se on tärkeämpää kuin nippelitiedon jakaminen”, luonnehtii Jani Kaulo.

Ota yhteyttä

Jani Kaulo
Partner, European Trademark and Design Attorney, Licensed Legal Counsel
jani.kaulo@kolster.com
040 637 5442

Näin Kolster China Desk palvelee