8.5.2018

Kolster toimii yhteistyökumppanina ja kouluttajana China Tekway Oy:n organisoimassa ”China Expert” –ohjelmassa, joka kuuluu Uudenmaan ELY-keskuksen “Further Educated with Companies (FEC)” –työllistämisprojektiin. Projektin tavoitteena on lisätä siihen osallistuvien työntekijöiden asiantuntijuutta siitä, kuinka Kiinan kanssa tulee toimia liike-elämässä. Kolsterin Kiina-asiantuntija, lakimies Jani Kaulo on nimetty China Expert –tiimiin roolinaan kouluttaa ohjelmaan osallistuvia työntekijöitä immateriaalioikeuksien (IPR) suojaamisessa Kiinan markkinoilla.

Jani-Kaulo-blogi-7:5”Tämä ohjelma kertoo osaltaan niistä Kiina-asiantuntijuuteen liittyvistä tarpeista, joita suomalaisyrityksetkin tänä päivänä kohtaavat. On hienoa, että China Expert -ohjelma on luotu osaksi julkisista varoista tuettua työllistämisprojektia.

Viime perjantaina 4.5.2018 pidetyssä IPR & Kiina –koulutustilaisuudessa saimme aikaan monologin sijaan hyvää keskustelua siitä, miksi Kiinan IPR-kenttä on sellainen kuin se tällä hetkellä on, ja mihin se on menossa ja miksi. Historian ja kulttuuritaustan ymmärtäminen on välttämätöntä tulevaisuuden ennustamiselle ja erilaisten ilmiöiden ymmärtämiselle. Koulutustilaisuus sai välitöntä hyvää palautetta osallistujilta, mikä tietysti lämmittää mieltä. Ainakin huomasin sen, että onnistuin saamaan osallistujat heräämään immateriaalioikeuskysymysten tärkeyteen osana menestyksekästä liiketoimintaa erityisesti Kiinan markkinoilla. Se on tärkeämpää kuin nippelitiedon jakaminen”, luonnehtii Jani Kaulo.

 

By Kolster

UUSIMMAT

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.

TILAA UUTISKIRJEEMME

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi. Saat uusinta tietoa IPR-alalta.