7.2.2019

Kolster on saanut jälleen kansainvälistä tunnustusta tavaramerkkialan osaamisestaan World Trademark Review -julkaisun vuosittaisessa WTR1000-arvioinnissa. Paitsi asiantuntijuudestaan tavaramerkkien suojauksessa ja strategiassa Kolster sai tänä vuonna maininnan myös tavaramerkkeihin liittyvien riita-asioiden hoidosta.

World’s Leading Trademark Professionals 2019 luonnehtii Kolsteria muun muassa näin:

”Kolster on yksi Suomen vanhimmista IPR-alan asiantuntijayrityksistä, joka auttaa asiakkaitaan myös maan rajojen ulkopuolella. Kolster on osoittanut vahvaa asiantuntijuutta länsimaisten tavaramerkkien lokalisoimisessa Kiinan markkinoille. Myös taitava tuoteväärennösten vastainen työ ja Kolster Market Watch™ -palvelu ansaitsevat maininnan; asiakkaina on yli 220 globaalia merkinhaltijaa.”

Kolsterin tavaramerkkiasiantuntijoista erityistä kiitosta saivat tavaramerkkijohtaja Joose Kilpimaa, Kolster China Desk™ -palvelusta ja Kolster Market Watch™ -palvelusta vastaava partneri Jani Kaulo, IPR-lakimies Ari-Pekka Launne sekä laki- ja tavaramerkkiyksikön johtaja Miia Hirvonen.

WTR1000 on tavaramerkkialan riippumaton arvioija, joka listaa alan parhaat ammattilaiset yli 80 maasta. Se julkaisi tavaramerkkialan ammattilaisten ja asiakkaiden haastatteluihin perustuvan tutkimuksen tulokset helmikuun alussa jo yhdeksännen kerran.

Tutkimuksessa arvioitiin asiantuntijapalvelua tarjoavien yritysten kyvykkyyttä tavaramerkkirekisteröintien hoidossa, riidanratkaisussa, strategisessa neuvonnassa sekä tuoteväärennösasioiden hoidossa.

Lue tutkimustulokset kokonaisuudessaan WTR1000-sivustolta.

Ota yhteyttä

Joose Kilpimaa
+358 41 5014507
joose.kilpimaa@kolster.fi

Jani Kaulo
+358 40 6375442
jani.kaulo@kolster.fi

Ari-Pekka Launne
+358 50 5648622
ari-pekka.launne@kolster.fi

Miia Hirvonen
+358 400 490274
miia.hirvonen@kolster.fi

Trademark strategy

 

By Kolster

UUSIMMAT

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.

TILAA UUTISKIRJEEMME

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi. Saat uusinta tietoa IPR-alalta.