Tavaramerkit  ⋅   Uutiset  ⋅   Lakipalvelut

Kolsterin tavaramerkkiasiantuntijoille jälleen kansainvälistä tunnustusta – maininta myös riita-asioiden hyvästä hoidosta

07.02.2019
Takaisin

7.2.2019 (päivitetty 3.7.2019)

Kolster on saanut jälleen kansainvälistä tunnustusta tavaramerkkialan osaamisestaan World Trademark Review -julkaisun vuosittaisessa WTR1000-arvioinnissa. Paitsi asiantuntijuudestaan tavaramerkkien suojauksessa ja strategiassa Kolster sai tänä vuonna maininnan myös tavaramerkkeihin liittyvien riita-asioiden hoidosta.

World’s Leading Trademark Professionals 2019 luonnehtii Kolsteria muun muassa näin:

”Kolster on yksi Suomen vanhimmista IPR-alan asiantuntijayrityksistä, joka auttaa asiakkaitaan myös maan rajojen ulkopuolella. Kolster on osoittanut vahvaa asiantuntijuutta länsimaisten tavaramerkkien lokalisoimisessa Kiinan markkinoille. Myös taitava tuoteväärennösten vastainen työ ja Kolster Market Watch™ -palvelu ansaitsevat maininnan; asiakkaina on yli 220 globaalia merkinhaltijaa.”

Kolsterin tavaramerkkiasiantuntijoista erityistä kiitosta saivat tavaramerkkijohtaja Joose Kilpimaa ja  Kolster China Desk™ -palvelusta ja Kolster Market Watch™ -palvelusta vastaava partneri Jani Kaulo.

WTR1000 on tavaramerkkialan riippumaton arvioija, joka listaa alan parhaat ammattilaiset yli 80 maasta. Se julkaisi tavaramerkkialan ammattilaisten ja asiakkaiden haastatteluihin perustuvan tutkimuksen tulokset helmikuun alussa jo yhdeksännen kerran.

Tutkimuksessa arvioitiin asiantuntijapalvelua tarjoavien yritysten kyvykkyyttä tavaramerkkirekisteröintien hoidossa, riidanratkaisussa, strategisessa neuvonnassa sekä tuoteväärennösasioiden hoidossa.

Lue tutkimustulokset kokonaisuudessaan WTR1000-sivustolta. Lisäksi tunnustusta saivat Ari-Pekka Launne ja Miia Hirvonen, jotka eivät enää ole Kolsterin palveluksessa. 

Ota yhteyttä

Joose Kilpimaa
041 501 4507
joose.kilpimaa@kolster.fi

Jani Kaulo
040 637 5442
jani.kaulo@kolster.fi

Trademark strategy