Toimitusjohtaja Ilpo Niemi, Niemi Palvelut Oy:

”Tavaramerkeillämme on yhtä lailla taloudellista arvoa kuin aineellisella hyvällä” 

Ilpo Niemi-Niemi Palvelut Oy.jpgNiemi on noussut muutto- ja logistiikka-alan markkinajohtajaksi yli 35 vuoden peräänantamattomalla työllä.

Olemme määrätietoisesti rakentaneet yrityskuvaamme. Mieleenpainuva sloganimme NIEMI MUUTTAA KAIKEN® tunnetaan laajasti, ja ferrarinpunaiset automme ja puna-harmaa-asuiset muuttajamme erottuvat katukuvassa. Vahvat tavaramerkit ovatkin brändimme kehityksen kulmakivi.

Kolsterin avulla olemme varmistaneet, että tavaramerkkisuojauksemme on maantieteellisesti ja luokituksellisesti kattava ja tarkoituksenmukainen. Kolsterin asiantuntijoilta olemme saaneet myös neuvontaa brändiin liittyvien IPR-riskien hallinnassa.

Meille on itsestään selvää pitää huolta yrityksen omaisuudesta. Katsomme, että tavaramerkeillämme on yhtä lailla taloudellista arvoa kuin ’aineellisella hyvällä’.  Pyrkimyksemme on suojata tavaramerkit jo siinä vaiheessa, kun vasta kehittelemme uutta tuotetta tai palvelua. Näin meillä on mahdollisuus kieltää muita alan toimijoita käyttämästä tavaramerkkiämme tai tulemasta markkinoille liian lähellä olevan nimen kanssa.

By Kolster

UUSIMMAT

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.

TILAA UUTISKIRJEEMME

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi. Saat uusinta tietoa IPR-alalta.