Patentit  ⋅   Uratarinat

Kiinnostaako ura tulevaisuuden tekijänä? Rekrytoimme IPR-osaajia

17.07.2018
Takaisin

17.7.2018

Me Kolsterilla haluamme olla paras työpaikka IPR-ammattilaisille ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia tiimiimme. Tällä hetkellä olemme erityisen kiinnostuneita patenttiasiamiehistä ja diplomi-insinööreistä.

”Työ IPR:n ja patenttien parissa on kuin jatkuvaa kristallipalloon katsomista. Keksinnöt ovat kurkistusaukko eri toimialojen ja markkinoiden tulevaisuuteen”, sanoo Kolsterin toimitusjohtaja Timo Helosuo.

Olemme yksi Euroopan kokeneimmista immateriaalioikeuksiin ja juridisiin palveluihin erikoistuneista asiantuntijayrityksistä. Asiakkaitamme ovat niin globaalisti toimivat suuryritykset, keskisuuret kasvuyritykset kuin toimintansa alkuvaiheessa olevat innovatiiviset startupitkin. Fortune Global Top 100 -listan yrityksistä 26 prosenttia on yhteistyökumppaneitamme, ja meihin luottaa kolmasosa maailman tunnetuimmista brändeistä (Forbes 100 -lista).

Kolster on perustettu jo vuonna 1874 ja kansainvälisyys on ollut aina toimintamme peruskiviä. Tällä hetkellä Kiinan markkinat ovat vahvasti kasvava liiketoiminta-alue, jossa toimimme sekä kiinalaisten että Kiinaan menevien kansainvälisten yritysten IPR-kumppanina.

Meillä asiantuntijat pääsevät tarttumaan monipuolisiin haasteisiin ja kehittymään IPR-ammattilaisina. Meitä kolsterilaisia IPR-alan asiantuntijoita on tällä hetkellä yli sata Helsingissä, Turussa, Tampereella, Vaasassa, Seinäjoella, Oulussa ja Kuopiossa.

Tutustu kolsterilaisten uratarinoihin

Pekka Ristikaarto, Hyppy tuntemattomaan kannatti – IPR:stä tuli uusi ammatti elektromekaniikan asiantuntijalle

Kati Vesterinen, Patenttiasiamiehen tärkein työväline on kuuntelemisen taito

Sanna Häikiö, Legal designin asiantuntija hioo sopimukset ja kaupallistaa ideat

Kati Leinonen, Patentoinnin visionääri luo arvokkaita teoksia patenttisalkkuun

Gustav Boije af Gennäs, Lääkeinnovaatioiden kehittäjä hyppäsi patenttien maailmaan

Joni Vehmas, Patenttiasiamies suojaa uusimmat ICT-innovaatiot


Lisätietoja Kolsterin avoimista työpaikoista