Uutiset  ⋅   Tiedotteet

Salla Lamberg luotsaamaan Kolsterin kehityshankkeita

14.11.2018
Takaisin

14.11.2018

Salla Lamberg on nimitetty 1.11.2018 alkaen Senior Business Program Manageriksi. Kyse on täysin uudesta tehtävästä, jossa Salla ottaa johtovastuun nyt perustettavan Kolster Business Program -hankekokonaisuuden edistämisestä aktiivisessa yhteistyössä liiketoimintayksiköiden kanssa.

Kolsterilla on menossa ja alkamassa useita kehityshankkeita, jotka liittyvät liiketoiminnan ja uusien palveluiden kehittämiseen, asiakkuuksien hoitoon, kansainväliseen kasvuun sekä uuden teknologian ja digitalisaation hyödyntämiseen osana päivittäistä työtä.

Sallalla on yli 15 vuoden kokemus projektijohtamisesta ja prosessien, järjestelmien ja liiketoiminnan kehittämisestä kansainvälisissä yrityksissä, kuten Nokialla ja Outotecissa. Salla on ollut kehittämässä myös kansainvälisen MIF-koulutusorganisaation digitaalisia koulutuspalveluita. Hän on vastannut liiketoimintajohtajana avointen koulutusten tuoteportfoliosta rakentaen kumppanuuksia johtavien kansainvälisten koulutustalojen kanssa.

Sallalla on kansainvälinen tietoliikennealan insinööritutkinto sekä eMBA-tutkinto. Tekninen ja kaupallinen koulutus yhdistettynä teollisuuskokemukseen antaa laajan näkemyksen pohtia liiketoiminnan ja organisaatioiden kehittämistä monesta eri kulmasta.

”Haluan olla arkipäiväistämässä ja konkretisoimassa digitalisaation mahdollisuuksia sekä luomassa Kolsterille uusia toimintatapoja, liiketoimintakulttuuria ja uutta liiketoimintaa. Minua kiehtoo ajatus, että suomalainen perheyritys voi toimia IPR-alan kansainvälisenä suunnannäyttäjänä − ja tehdä sen ihmislähtöisesti”, Salla visioi.

Toimitusjohtaja Timo Helosuon mukaan uusi tehtävä tukee Kolsterin strategian toteuttamista.

”Olemme asettaneet tavoitteeksemme olla Euroopan paras IPR-talo. Haluamme nostaa myös asiakkaidemme IPR:n hyödyntämisen uudelle tasolle ja kehittää yhdessä tehokkaita IPR-prosesseja. Salla tuo vauhtia ja energiaa moniin kehitysprojekteihimme, jotka tähtäävät näiden tavoitteiden saavuttamiseen”, Timo Helosuo linjaa.

Ota yhteyttä

Salla Lamberg
salla.lamberg@kolster.fi
040 9208712