Mitä hyötyä saan tavaramerkkirekisteröinnistä?

Paraskaan tuote, keksintö tai palvelukonsepti ei myy, ellei se tule tunnetuksi kuluttajien ja asiakkaiden keskuudessa. Tunnettuuden lisäksi tuotteiden ja palveluiden täytyy erottua muiden tuotteista ja palveluista. Jotta nämä onnistuisivat, sinulla täytyy olla tapa tehdä tuotteitasi tai palveluitasi tunnetuiksi siten, että asiakkaasi ymmärtävät niiden olevan peräisin juuri sinulta, ja että asiakkaasi eivät sekoita niitä kilpailijoidesi tuotteisiin tai palveluihin.

Rekisteröimällä oman tavaramerkkisi ja käyttämällä sitä tekemään tuotteesi tai palvelusi tunnetuksi pidät huolta, että voit itse päättää, millä tavalla asiakkaasi mieltävät ne. Tavaramerkkirekisteröinnin perusteella voit myös varmistaa sen, että tuotteisiisi tai palveluihisi liittyvät laatuodotukset pysyvät korkealla, sillä rekisteröinnin antama yksinoikeus tavaramerkkiin oikeuttaa sinut kieltämään muita käyttämästä samaa tai samanlaista tavaramerkkiä omien tuotteiden tai palveluiden yhteydessä.

Oikeanlainen tavaramerkkien suojausstrategia kasvattaa yrityksesi arvoa ja edesauttaa sen liiketoimintaa. Yrityskauppojen ja rahoituskierrosten yhteydessä tarkastetaan nykyään käytännössä aina, että yrityksen tavaramerkit on suojattu, jotta ne voivat toimia markkinoilla häiriöttömästi.

LUE LISÄÄ

Luo arvoa ja menestystä tavaramerkeillä

Tavaramerkkihaun vaihtoehdot

Onko tavaramerkkisi erottamiskykyinen?

Tavaramerkin ja verkkotunnuksen lokalisointi Kiinan markkinoille

Tavaramerkit ovat ikuisia

Tavaramerkki kuukausimaksulla alk. 29€/kk

Oppikirjaesimerkki brändin suojauksesta: Mobiilisovellus Hookle houkuttaa kansainvälisillä markkinoilla

 

Ota yhteyttä