Haluatko IPR-alan näköalapaikalle? 

Kolster - join our team

Vuonna 1874 perustettu Kolster Oy Ab on yksi Euroopan kokeneimmista immateriaalioikeuksiin ja juridisiin palveluihin erikoistuneista asiantuntijayrityksistä. Asiakkaitamme ovat niin globaalisti toimivat suuryritykset, keskisuuret kasvuyritykset kuin myös toimintansa alkuvaiheessa olevat innovatiiviset startupit. Palveluksessamme on yli 100 IPR-alan asiantuntijaa Helsingissä, Turussa, Tampereella, Vaasassa, Seinäjoella, Oulussa ja Kuopiossa.

Tällä hetkellä haemme erityisesti ICT- ja konetekniikan alan kokeneita patenttiasiamiehiä (Helsinki/Tampere).

AVOIN HAKU

Haluamme, että Kolster on paras työpaikka kehittyville IPR-ammattilaisille. Jos olet kiinnostunut urasta Kolsterilla, älä epäröi, vaan lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi. Haemme jatkuvasti parhaat IPR-alan osaajat joukkoomme, joten osaamisprofiilisi ja tarpeemme saattavat kohdata. Tarjoamme modernit työtilat ja -välineet sekä mahdollisuuden joustavaan työntekoon.  Toimenkuvia Kolsterilla ovat esimerkiksi tavaramerkkiasiamies, patenttiasiamies, IP-spesialisti tai IP-assistentti. 

JÄTÄ HAKEMUS

Vahvasti kansainvälinen Kolster tarjoaa monia urapolkuja

Laaja asiakaskuntamme maailman suurimmista yrityksistä toimintansa alkuvaiheessa oleviin paikallisiin startup-yrityksiin antaa asiantuntijalle mahdollisuuden tarttua monipuolisiin haasteisiin ja kehittyä IPR-ammattilaisena. Kansainvälisyys on vahvasti mukana päivittäisessä toiminnassamme. IPR-työpaikat eivät tästä parane. 

Kolster on rakentanut pitkän toimintahistoriansa aikana ainutlaatuisen kansainvälisen yhteistyöverkoston, jonka kanssa teemme yhteistyötä kaikkialla maailmassa. Asiakkaistamme 65 % on kansainvälisiä yrityksiä: Fortune Global Top 100 -listan yrityksistä 26 % ja Forbes 100 -listan maailman tunnetuimmista brändeistä 29 % ovat asiakkaitamme.

Kiinan markkinat ovat vahvasti kasvava liiketoiminta-alue, jossa toimimme niin kiinalaisten kuin Kiinaan menevien kansainvälisten yritysten IPR-kumppanina.