Työpaikat

Ura Kolsterilla

Kolster_Join our growing IP team

Vuonna 1874 perustettu Kolster Oy Ab on yksi Euroopan kokeneimmista immateriaalioikeuksiin ja juridisiin palveluihin erikoistuneista asiantuntijayrityksistä. Asiakkaitamme ovat niin globaalisti toimivat suuryritykset, keskisuuret kasvuyritykset kuin myös toimintansa alkuvaiheessa olevat innovatiiviset startupit. Palveluksessamme on yli 100 IPR-alan asiantuntijaa Helsingissä, Turussa, Tampereella, Vaasassa, Seinäjoella, Oulussa ja Kuopiossa.

HAEMME HELSINKIIN, TURKUUN, TAMPEREELLE, VAASAAN, SEINÄJOELLE, OULUUN ja KUOPIOON:

1) PATENTTIASIAMIEHIÄ

2) DIPLOMI-INSINÖÖREJÄ / FM
kasvamaan ja kehittymään patenttialan superammattilaiseksi.

Patenttiasiamiehenä hankit, kasvatat ja ylläpidät uusia ja olemassa olevia asiakkuuksia. Laadit patenttihakemuksia, huolehdit niiden käsittelystä maailmanlaajuisesti ja osallistut tarvittaessa oikeudenkäynteihin oikeuksien puolustamiseksi. Et säikähdä, vaikka joudut nopeasti vaihtamaan projektista toiseen. Sinulla on kyky ottaa nykytilanne hallitusti haltuun ja olet mukana luomassa kasvustrategiaa tuleville vuosille.

Arvostamme vankkaa IPR-alan kokemusta. Uusille kyvyille tarjoamme parhaan mahdollisen koulutuksen, henkilökohtaisen ohjauksen ja koko työyhteisön tuen. Olet hakemamme IPR-alan ammattilainen, mikäli

  • Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto (DI/FM), esimerkiksi konetekniikan, sähkötekniikan, tietotekniikan tai sovelletun fysiikan alalta.
  • Sinulla on hyvät neuvottelu- ja yhteistyötaidot, nautit asiakastyöstä etkä vierasta esiintymistä asiantuntijaroolissa.
  • Olet aidosti kiinnostunut löytämään asiakkaidemme liiketoimintaa parhaiten tukevat suojausvaihtoehdot ja ratkaisut. Teknisten ratkaisujen lisäksi olet kiinnostunut myös IPR-juridiikasta.
  • Sinulla on kyky ajatella analyyttisesti, yhdistellä asioita loogisesti ja kiteyttää monimutkaisista asiakokonaisuuksista esiin olennainen.
  • Osaat ilmaista asiat täsmällisesti suomen ja englannin kielellä, ja olet hyvä tekninen kirjoittaja.

Tarjoamme nykyaikaisen työympäristön, mahdollisuuden joustavaan työntekoon ja erinomaiset kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet. Hae paikkaa  oheisen linkin kautta:

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?daa7a81c

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä. Tiedusteluihin vastaa yksikönjohtaja Sini-Maaria Mikkilä (Tampere/Vaasa), sini-maaria.mikkila@kolster.fi  , puh +358 50 591 0234,
yksikönjohtaja Ari Parta (Helsinki/Kuopio/sähkö), ari.parta@kolster.fi , puh. +358 50 552 6594 ja
yksikönjohtaja Stefan Holmström (Helsinki/ICT,kone), stefan.holmstrom@kolster.fi ,
puh. +358 50 524 2408.

AVOIN HAKU

Jos olet kiinnostunut urasta Kolsterilla, älä epäröi, vaan lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi. Haemme jatkuvasti parhaat IPR-alan osaajat joukkoomme, joten osaamisprofiilisi ja tarpeemme saattavat kohdata. Tarjoamme modernit työtilat ja -välineet sekä mahdollisuuden joustavaan työntekoon.  Toimenkuvia Kolsterilla ovat esimerkiksi tavaramerkkiasiamies, patenttiasiamies, lakimies, IP Specialist tai IP Administrator.

Jätä avoin hakemus oheisen linkin kautta:

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?daa7a81c

Vahvasti kansainvälinen Kolster tarjoaa monia urapolkuja

Haluamme, että Kolster on paras työpaikka kehittyville IPR-ammattilaisille.

Laaja asiakaskuntamme maailman suurimmista yrityksistä toimintansa alkuvaiheessa oleviin paikallisiin startup-yrityksiin antaa asiantuntijalle mahdollisuuden tarttua monipuolisiin haasteisiin ja kehittyä IPR-ammattilaisena. Kansainvälisyys on vahvasti mukana päivittäisessä toiminnassamme. IPR-työpaikat eivät tästä parane. 

Kolster on rakentanut pitkän toimintahistoriansa aikana ainutlaatuisen kansainvälisen yhteistyöverkoston, jonka kanssa teemme yhteistyötä kaikkialla maailmassa. Asiakkaistamme 65 % on kansainvälisiä yrityksiä: Fortune Global Top 100 -listan yrityksistä 26 % ja Forbes 100 -listan maailman tunnetuimmista brändeistä 31 % ovat asiakkaitamme.

Kiinan markkinat ovat vahvasti kasvava liiketoiminta-alue, jossa toimimme niin kiinalaisten kuin Kiinaan menevien kansainvälisten yritysten IPR-kumppanina.

VUOSI 2017 – KOLSTERIN UUDISTUMISEN VUOSI

timo2-7:5Lue CEO Timo Helosuon katsaus vuoteen 2017 ja näkymät vuodelle 2018.

"Rekrytointi jatkuu myös tänä vuonna vahvana ja tekemistä löytyy uudistushaluisille IPR-ammattilaisille."

 

 

 

URAPOLKUTARINAT

Legal designin asiantuntija hioo sopimukset ja kaupallistaa ideat

Lawyer Sanna Häikiö, Kolster
Sanna Häikiö tuntee keinot, joilla yrityksen sopimukset ja aineeton omaisuus saadaan palvelemaan liiketoiminnan kasvua. Kolsterin lakimiehenä hän myös kehittää uudentyyppisiä juridisia palveluja.

Lue lisää

 

 

Patenttiasiamies suojaa uusimmat ICT-innovaatiot

Patent-Agent-Joni-Vehmas
Joni Vehmas siirtyi radiotekniikan tutkijan työstä patenttiasiamieheksi Kolsterille, jossa hän nauttii jokapäiväisestä ongelmanratkaisusta ja monipuolisista asiakaskontakteista.

Lue lisää

 

 

Lääkeinnovaatioiden kehittäjä hyppäsi patenttien maailmaan

Kolster-Gustav-Boije-af-Gennäs
Gustav Boije af Gennäs edistää patenttiasiamiestyössään Kolsterilla immateriaalioikeuksia ja hyödyntää samalla huikeaa tiedemiehen kokemustaan lääkkeiden kehittäjänä.

Lue lisää

 

 


Huippustrategi mahdollistaa liiketoiminnan kasvua IPR:n keinoin

Kolster_Heidi_Adler
Maajoukkuekoripalloilija erikoistui immateriaalioikeuksiin ja on noussut 15 vuodessa IPR-strategiemme kärkeen. Kolsterin johtaja Heidi Adler tietää, miten yrityksen IPR-salkkua kannattaa rakentaa.

Lue lisää