Skip to content
lakipalvelut

KOLSTER LAKIPALVELUT

KUMPPANISI RISKIENHALLINNASSA

Turvaamme ennakoivin ja täsmällisin toimenpitein yrityksesi menestystä. Puolustamme oikeuksiasi Suomessa ja kansainvälisesti. 

KESKEISET PALVELUMME

Vahva IPR-strategia kaiken pohjana
Brändi, innovaatiot ja IPR sen eri muodoissa ovat avainroolissa yrityksen arvon muodostumisessa. Kaiken ytimessä on vahva ja räätälöity IPR-strategia, joka on pohja tuleville päätöksillesi. Se määrittelee, miten ja miksi hoidat, hankit ja suojaat aineetonta omaisuuttasi, sekä miten se tuottaa yrityksellesi lisäarvoa.
Riidanratkaisun ammattilainen
Olemme kumppanisi aineettoman omaisuutesi ennakoivassa suojaamisessa ja kaupallistamisessa sekä konfliktien ratkaisuissa. IPR-oikeuksien puolustaminen ja täytäntöönpano on olennainen osa IPR-toimintaa. Kumppaniverkostomme avulla hoidamme tehokkaasti myös kansainvälisiä riita-asioita.

Oli kyse räätälöidystä IPR-strategista, vahvoista sopimuksista tai oikeuksiesi puolustamisesta, olemme kumppanisi aineettoman omaisuutesi arvon kasvattamisessa. IPR-oikeuksien suojaaminen ja tehokas hallinnointi ovat keskiössä, kun halutaan rakentaa kasvavaa ja kestävää liiketoimintaa.

Sanna Häikiö

Director of Kolster Legal
+358 40 532 2511
sanna.haikio@kolster.com

Hannes Kankaanpää

Counsel, IP & Technology Law
+358 40 920 8703
hannes.kankaanpaa@kolster.com

TUTUSTU PALVELUIHIMME

AJANKOHTAISTA AIHEESTA

KESKUSTELLAAN LISÄÄ

Mietityttääkö eteneminen oikeuksien loukkaustilanteessa tai vaikka omien oikeuksien suojaus uudessa yhteistyökumppanuudessa? Tilannekartoituksemme on ilmainen, eikä se velvoita mihinkään.