Skip to content

Medialle

Autamme tiedotusvälineitä aineettomiin oikeuksiin liittyvissä kysymyksissä.

Löydät tältä sivulta Kolsterin tiedotteet ja uutiset, keskeiset yhteystiedot ja kuvapankin. Asiantuntijamme antavat medialle haastatteluja ja kommentteja ajankohtaisiin kysymyksiin liittyen. Voit olla suoraan yhteydessä sivulta löytyviin asiantuntijoihin. Yleisluontoisissa kysymyksissä voit olla yhteydessä kolster@kolster.fi.

Tuoreimmat uutiset ja tiedotteet

Kansainvälisen liiketoiminnan kysymykset ja Kiina

Timo Helosuo on tehnyt merkittävän kansainvälisen uran (25v+) teknologiayritysten sekä monikansallisten yritysten parissa.  Helosuo on Suomen edustaja The EU–China Business Association EUCBA:ssa sekä hallituksen puheenjohtaja Suomi–Kiina-kauppayhdistyksessä.

20220329_Timo_Helosuo_Hero

Lakiasiat ja brändeihin liittyvät kysymykset

Sanna Häikiö vastaa erityisesti tavaramerkkeihin, lisensointiin, sopimusasioihin ja yritysjuridiikkaan liittyviin kysymyksiin. Sanna Häikiöllä on laaja kokemus tutkimustulosten ja teknologioiden myynnistä ja lisensioinnista sekä sopimusneuvotteluista suurien globaalien yhtiöiden kanssa.

Sanna Häikiö, Partner, Director, Kolster Legal
sanna.haikio@kolster.com
040 532 2511
sanna-haikio-2000x1125

Teknologian suojaamiseen liittyvät kysymykset

Ossi Huhtanen vastaa patentointiin, teknologian suojaukseen ja loukkausasioihin liittyviin kysymyksiin. Huhtasella on laaja kokemus IPR-prosessien kehittämisestä, kuten IPR-strategioista, ohjesäännöistä sekä IPR-kouluttamisesta.

Ossi Huhtanen, Partner, European Patent Attorney
ossi.huhtanen@kolster.com
050 524 2418
Kolster 160223 Ossi Huhtanen 1920x1080

Tekoälyyn ja tekijänoikeuksiin liittyvät kysymykset

Jussi Ilvonen antaa haastatteluja medialle erityisesti keinoälyyn sekä luovan työn suojaamiseen, lisensointiin ja yhteistyösopimuksiin liittyvissä kysymyksissä. 

Jussi Ilvonen Kolster 2434 070923 RESIZE 1920x1080

Kuvapankki

Kuvapankki on tarkoitettu lehdistön ja median edustajien käyttöön. Kuvia saa käyttää Kolsteria koskevassa uutisoinnissa. Mikäli tarvitset korkearesoluutioisia kuvia, ota yhteyttä. Mainitse valokuvan yhteydessä valokuvaajan nimi ja kuvalähteenä Kolster Oy Ab. 

Yritystietoa

Rudolf Kolster perusti vuonna 1874 yrityksen, joka on säilynyt suvussa viiden sukupolven ajan. Kolster on yksi Euroopan kokeneimmista IPR-alan yrityksistä. 

Autamme asiakkaitamme kehittämään patenteista, hyödyllisyysmalleista, mallioikeuksista, tavaramerkeistä, verkkotunnuksista ja sopimuksista liiketoiminnalle arvokkaita kilpailuvälineitä.

Meiltä saat kaikki IPR- ja lakipalvelut keksintöjen, muotoilun ja brändien suojaamiseksi, puolustamiseksi ja kaupalliseksi hyödyntämiseksi kaikkialla maailmassa.

OTA YHTEYTTÄ