Era ja Kolster_kolster2_header

Innovaatiota ei Suomesta puutu. Suomalaiset yritykset eivät kuitenkaan pidä itseään hyvinä kaupallistamaan ja suojaamaan brändejään ja innovaatioitaan.*

* IPR-tutkimus 2020, 200 yrityspäättäjää

Brändi on usein yritysten heikoimmin suojattu osa. Me Kolsterissa yhdessä kumppanimme markkinointi- ja viestintätoimisto Era Contentin kanssa haluamme saada tähän muutoksen.

Siksi järjestämme kilpailun, jonka voittajalle teemme brändin ja suojaamme sen – ilmaiseksi. Kaikki kilpailuun osallistuneet yritykset saavat huippuasiantuntijoiltamme sparrausta sekä brändityöstä että IPR-suojauksesta. Me autamme sinua tekemään brändistäsi kohderyhmiä puhuttelevan ja suojatun.

Tutustu tästä kilpailun sääntöihin.

 

15.8.

Hakemuksien viimeinen jättöpäivä
Jopa

15000€

Brändi- ja IPR-asiantuntijuuden arvo yrityksellesi.
 

 

15.9.

Voittajan valinta.
Nämä yritykset hyötyvät eniten brändin suojaamisesta. Startupit, scaleupit ja kasvuyritykset. Innovaatioita tuottavat yritykset. Laajan tuotevalikoiman yritykset.

Ilmoittautuminen on päättänyt. Haluatko saada meiltä tapahtumakutsuja ja ajankohtaisia uutisia?

Miksi brändin suojaus on tärkeää yrityksellesi?

Viimeksi vuonna 2020 tehty IPR-tutkimuksemme kertoo, että valtaosa (62 %) yrityspäättäjistä näkee kansainvälistyvän kilpailun korostavan brändin merkitystä erottavana tekijänä – mutta vain 18 prosenttia heistä sanoo, että suomalaiset osaavat brändätä ja markkinoida innovaatioitaan.

Tänä vuonna tutkimuksen toistamisen sijaan tarjoamme yhdessä kumppanimme Era Contentin kanssa kilpailumme voittajalle kaksi viikkoa ilmaista brändi- ja IPR-työtä. Brändin tekemisen ja suojaamisen yhdistäminen on aivan uudenlainen lähestymistapa, jota ei tähän mennessä ole ollut tarjolla.

Yhdistämällä osaamisemme haluamme merkittävästi madaltaa erityisesti aloittelevien ja kiivaassa kasvuvaiheessa olevien yritysten kynnystä hankkia itselleen ammattimaisesti tehty ja suojattu brändi.

 

Haluatko kuulla lisää? Niko Havupalo, Marketing Manager, puh. +358 45 7820 1707 niko.havupalo@kolster.fi

Lisää IPR:n potentiaalista? Tilaa uutiskirjeemme. 

Saat uusinta tietoa IPR-alalta.