Tietoa päätöstesi tueksi / IPR Due Diligence yrityskaupoissa ja rahoitusjärjestelyissä

IPR Due Diligence yrityskaupoissa ja rahoitusjärjestelyissä

Due Diligence-palvelumme tuottavat arvokasta lisätietoa yrityskauppojen ja rahoitusjärjestelyiden tueksi.

Technical IPR Due Diligence-palvelumme tukee M&A-prosesseissa ja rahoituksen hakutilanteissa. Autamme IPR-arvonmäärityksessä, IPR-salkun kattavuuden ja sen luomien mahdollisuuksien arvioinnissa ja muissa transaktion kannalta relevanteissa IPR:ään liittyvissä tarkistuspisteissä. Global Paralegal Services -yksikkömme hoitaa transaktion jälkeiset IPR-siirrot. Palvelumoduleistamme voit valita tilanteeseesi parhaiten sopivat osat, ja selkeä pakettihinnoittelumme auttaa nopeassa päätöksenteossa. Tarjoamme IPR-palveluita myös kuukausimaksulla tilanteissa, joissa tarvitset väliaikaisesti tai pysyvästi ulkoistettua palvelua. 

Ota yhteyttä

Hinta

Annamme tarjouksen toimeksiannosta tapauskohtaisesti.

Kysy tarkempi hinta-arvio tästä.

Näin yhteistyö lähtee käyntiin

1. Varaa suunnittelutapaaminen tai pyydä tarjous

Ota meihin yhteyttä jo yrityskauppaa suunnitellessasi, sillä voimme auttaa myös vaihtoehtoisten kohteiden arvioinnissa. Varaa suunnittelutapaaminen tai pyydä tarjous.

2. Toimeksiannon tekeminen

Saatuamme tarvittavan materiaalin käyttöömme, käymme läpi IPR-portfolion ja valmistelemme sekä kirjallisen raportin että käymme läpi löydöksemme kanssasi myös suullisesti. Tyyppillisesti  toimeksiannon toteuttaminen kestää 1-3 viikkoa riippuen materiaalin määrästä.

3. Mahdolliset jatkotoimenpiteet

Voimme hoitaa myös due diligence - raportista nousevat aktiviteetit, kuten tarvittavat IPR-siirrot tai lisenssisopimukset ennen transaktiota. Tarvittaessa autamme myös transaktiodokumentaation tai IPR-liitännäisten vakuutusten kirjoittamisessa.

Ota yhteyttä

Tavoitteenamme on antaa asiakkaillemme arvokasta faktapohjaista lisätietoa IPR:istä selkokielellä realistisen valuaation tueksi.

Hannes Kankaanpää, Associate Partner, Counsel, IP & Technology Law, Licensed Legal Counsel

Olemme matalan kynnyksen IPR-alan ammattilaisia. Ota rohkeasti yhteyttä!