Tietoa päätöstesi tueksi / IP Personal Trainer

IP Personal Trainer

Yrityksesi oman IP Trainerin puoleen voit aina kääntyä, halusitpa tarkastaa pikapuhelulla yksityiskohtia tai pohtia yhdessä maailmanvalloitukseen ja rahoittajien vakuuttamiseen vaadittavia IPR-suojauksia.

Kolsterin IP Trainer on yrityksesi tunteva tuttu ammattilainen, jolla on käytössään koko osaamisemme ja palveluvalikoimamme. IP Trainerin palvelu on aina yrityksesi kokoista, ja yhteistyö mutkatonta. IP Trainer kysyy oikeat kysymykset ja huolehtii, että immateriaalioikeudet palvelevat yritystäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Ota yhteyttä

Kysy tarkempi hinta-arvio tästä.

Näin yhteistyö lähtee käyntiin

1. Alkukartoitus

Tutustumme yritykseesi. Selvitämme muun muassa yrityksesi tavoitteet ja toiveet, miten IPR:t saadaan palvelemaan niitä sekä millainen yhteydenpito sopii sinulle parhaiten. 

2. Tehtävälistan tärkeimpien asioiden määrittäminen

Hoidamme kiireisimmät asiat ja tarvittaessa sammutamme tulipalot. Yhteistyö lähtee käyntiin ja saamme perusteet kuntoon, olipa kyse tavaramerkki- tai patenttihakemusten jättämisestä, sopimusten laatimisesta tai muusta alkuvaiheessa tärkeästä IPR-asiasta.

3. Katseet tulevaisuuteen

Olemme paikalla aina, kun tarvitset meitä. IP Trainer antaa nopean vastauksen pikaviestiin tai rakentaa kanssasi IPR-strategiaa. IP Trainerin palvelu alkaa Y-tunnuksen saamisesta ja kasvaa mukana vaikka globaaliksi menestystarinaksi. IPR:ien osalta voit jättää huolet meille ja itse keskittyä olennaiseen.

Ota yhteyttä

IP Trainer on valintasi, kun haluat ottaa täyden bisneshyödyn irti yrityksesi osaamisesta ja innovaatioista. IP Trainer kääntää lakikoukerot ymmärrettäviksi ja on sinun puolellasi. Yhteydenpito on helppoa ja mutkatonta – kuin kaverille soittaisi!

Liisa Nieminen, Patent Agent

Olemme matalan kynnyksen IPR-alan ammattilaisia. Ota rohkeasti yhteyttä!