Dokumenttien laillistamispalvelu

Patentti-, tavaramerkki- ja malliasioissa tarvitaan usein kaupparekisteriotteita ja allekirjoitettuja siirto- ja valtakirjoja, jotka on laillistettava eri maiden käytäntöjen mukaisesti. Käynti maistraatissa tai muissa virastoissa on usein hankalaa ja vie paljon aikaa, mutta kauttamme laillistus sujuu kätevästi.

TYYPILLINEN TOIMEKSIANTO

Perushinta 120€ (+alv)*

*Viralliset maksut ja asiakirjojen kuljetus laskutetaan erikseen. Lopulliseen hintaan vaikuttaa asiakirjojen määrä ja eri laillistusten tarve.

Voimme laillistaa dokumentteja ja allekirjoituksia sekä hankkia Apostille-todistuksia, konsulivahvistuksia ja vahvistettuja kopioita alkuperäisistä asiakirjoista. Allekirjoitusten vahvistamisessa edellytys on, että julkisella notaarilla on mahdollisuus tarkistaa tietojen oikeellisuus. Allekirjoittajan allekirjoitusoikeus tulee ilmetä kaupparekisteristä. Yksityisten henkilöiden allekirjoituksia emme siten voi laillistaa.

  • Käymme kanssasi läpi asiakirjoihin hankittavat vahvistukset ja sovimme aikataulusta sekä asiakirjojen toimitustavasta.
  • Toimitamme alkuperäiset asiakirjat maistraattiin ja tarvittaessa myös ulkoasiainministeriöön ja konsulaattiin laillistettavaksi.
  • Valmiit asiakirjat palautamme sinulle, tai pyynnöstäsi suoraan ulkomaiselle asiamiehelle tai nimetylle vastaanottajalle.

Ota yhteyttä

Ajankohtaista aiheesta

Patentit • Blogit • IPR-tietoa

Patenttisalkun rakentaminen strategisesti kannattaa

Kolster

27.09.2022

Patentit • Blogit • IPR-tietoa

Kolme arvokasta vinkkiä: Näin syntyy hyvä patenttihakemus

Kolster

15.09.2022

Lisää ajankohtaista

”Päiväni kruunaa asiakkaan kiitos hyvästä ja nopeasti tehdystä työstä.”

NÄITÄ USEIN KYSYTÄÄN

Mitä IPR-dokumenttien laillistamispalvelu hoitaa?

Kun haet ja rekisteröit patentteja, tavaramerkkejä ja mallisuojia, tarvitset erilaisia allekirjoitettuja siirto- ja valtakirjoja sekä kaupparekisteriotteita, jotka on laillistettava eri maiden säädösten mukaan. Huolehdimme dokumenttien ja allekirjoitusten laillistamisesta maistraatissa ja konsulaateissa tai alkuperäisten asiakirjojen vahvistettujen kopioiden hankkimisesta. Palvelun perushinta on 120 euroa + alv.

Ota yhteyttä