Dokumenttien laillistamispalvelu

Patentti-, tavaramerkki- ja malliasioissa tarvitaan usein kaupparekisteriotteita ja allekirjoitettuja siirto- ja valtakirjoja, jotka on laillistettava eri maiden käytäntöjen mukaisesti. Käynti maistraatissa tai muissa virastoissa on usein hankalaa ja vie paljon aikaa, mutta kauttamme laillistus sujuu kätevästi.

TYYPILLINEN TOIMEKSIANTO

Perushinta 120€ (+alv)*

*Viralliset maksut ja asiakirjojen kuljetus laskutetaan erikseen. Lopulliseen hintaan vaikuttaa asiakirjojen määrä ja eri laillistusten tarve.

Voimme laillistaa dokumentteja ja allekirjoituksia sekä hankkia Apostille-todistuksia, konsulivahvistuksia ja vahvistettuja kopioita alkuperäisistä asiakirjoista. Allekirjoitusten vahvistamisessa edellytys on, että julkisella notaarilla on mahdollisuus tarkistaa tietojen oikeellisuus. Allekirjoittajan allekirjoitusoikeus tulee ilmetä kaupparekisteristä. Yksityisten henkilöiden allekirjoituksia emme siten voi laillistaa.

  • Käymme kanssasi läpi asiakirjoihin hankittavat vahvistukset ja sovimme aikataulusta sekä asiakirjojen toimitustavasta.
  • Toimitamme alkuperäiset asiakirjat maistraattiin ja tarvittaessa myös ulkoasiainministeriöön ja konsulaattiin laillistettavaksi.
  • Valmiit asiakirjat palautamme sinulle, tai pyynnöstäsi suoraan ulkomaiselle asiamiehelle tai nimetylle vastaanottajalle.

Ota yhteyttä

Ajankohtaista aiheesta

Patentit • Mallioikeudet

Kolster vahvistuu kansainvälisellä osaamisella

Kolster

06.10.2022

Patentit • Blogit • IPR-tietoa

Patenttisalkun rakentaminen strategisesti kannattaa

Kolster

27.09.2022

Lisää ajankohtaista

"Julkinen notaari on ystävä hädässä ja voi antaa erilaisia todistuksia, joita ei muualta saa. Olemme asiakkaiden pyynnöistä esimerkiksi pyytäneet notaaria vahvistamaan, että Parainen ja Pargas ovat sama paikka ja että ”SF”, ”FIN” ja ”FI” merkitsevät samaa. Ota yhteyttä ja huolehdimme asiakirjojen laillistamisesta puolestasi!"

NÄITÄ USEIN KYSYTÄÄN

Mitä IPR-dokumenttien laillistamispalvelu hoitaa?

Kun haet ja rekisteröit patentteja, tavaramerkkejä ja mallisuojia, tarvitset erilaisia allekirjoitettuja siirto- ja valtakirjoja sekä kaupparekisteriotteita, jotka on laillistettava eri maiden säädösten mukaan. Huolehdimme dokumenttien ja allekirjoitusten laillistamisesta maistraatissa ja konsulaateissa tai alkuperäisten asiakirjojen vahvistettujen kopioiden hankkimisesta. Palvelun perushinta on 120 euroa + alv.

Ota yhteyttä