Omaisuuden rakentaminen / Dokumenttien laillistamispalvelu

Dokumenttien laillistamispalvelu

Patentti-, tavaramerkki- ja malliasioissa tarvitaan usein allekirjoitettuja siirto- ja valtakirjoja, jotka on laillistettava eri maiden käytäntöjen mukaisesti. Kauttamme laillistus sujuu maistraatteja ja virastoja kätevämmin. 

Laillistamme dokumentteja ja allekirjoituksia, hankimme Apostille-todistuksia tai vahvistetut kopiot alkuperäisistä asiakirjoista. Allekirjoitusten vahvistamisen edellytys on, että julkinen notaari voi tarkistaa tietojen oikeellisuuden, kuten että allekirjoittajan allekirjoitusoikeus ilmenee kaupparekisteristä. Yksityisten henkilöiden allekirjoituksia emme voi laillistaa.

Ota yhteyttä

Hinta

Perushinta 120 €

Kysy tarkempi hinta-arvio tästä.

Viralliset maksut ja asiakirjojen kuljetus laskutetaan erikseen. Lopulliseen hintaan vaikuttaa asiakirjojen määrä ja eri laillistusten tarve.

Näin yhteistyö lähtee käyntiin

1. Alkukartoitus

Käymme kanssasi läpi asiakirjoihin hankittavat vahvistukset ja sovimme aikataulusta sekä asiakirjojen toimitustavasta.

2. Laillistamisprosessi

Toimitamme alkuperäiset asiakirjat maistraattiin ja tarvittaessa myös ulkoasiainministeriöön ja konsulaattiin laillistettavaksi. Valmiit asiakirjat palautamme sinulle, tai pyynnöstäsi suoraan ulkomaiselle asiamiehelle tai nimetylle vastaanottajalle.

3. Laskutus

Laskutamme palvelusta, kun kaikki asiakirjat on laillistettu sovitulla tavalla ja palautettu sinulle.

Ota yhteyttä

Julkinen notaari on ystävä hädässä ja voi antaa erilaisia todistuksia, joita ei muualta saa. Olemme asiakkaiden pyynnöistä esimerkiksi pyytäneet notaaria vahvistamaan, että Parainen ja Pargas ovat sama paikka ja että ”SF”, ”FIN” ja ”FI” merkitsevät samaa. Ota yhteyttä, niin huolehdimme asiakirjojen laillistamisesta puolestasi!

Lenita Lindroos, Senior IP Specialist, Global Paralegal Services

Olemme matalan kynnyksen IPR-alan ammattilaisia. Ota rohkeasti yhteyttä!