Omaisuuden rakentaminen / Tuotekehitys turvaan hyödyllisyysmallilla

Tuotekehitys turvaan hyödyllisyysmallilla

Hyödyllisyysmalli on nopea ja kustannustehokas vaihtoehto teknisen ratkaisun suojaamiseksi. Hyödyllisyysmallilla pääset nopeasti puuttumaan myös oikeuksiesi loukkaamiseen.
Hyödyllisyysmallin rekisteröinnillä suojaat kehittämäsi teknisen ratkaisun omaan käyttöösi. Hyödyllisyysmalli sopii erityisesti tuotteille, jotka halutaan suojata nopeasti ja kustannustehokkaasti, ja joille riittää 10 vuoden suoja-aika.

Ota yhteyttä

Suuntaa-antava hinta-arvio*

3 500-5 500 € + alv.

Kysy tarkempi hinta-arvio tästä.

*Hinta sovitaan tapauskohtaisesti arvioidun työmäärän perusteella.

Näin yhteistyö lähtee käyntiin

1. Alkukartoitus

Aloituspalaverissa käymme yhdessä läpi keksintösi: mikä siinä on uutta ja mikä poikkeaa markkinoilla tunnetuista ratkaisuista?

2. Hakemuksen laatiminen

Laadimme hyödyllisyysmallihakemusehdotuksen kommentoitavaksesi. Varmistamme yhdessä, että hakemuksessa on esitetty tekemäsi keksintö oikein ja riittävällä tarkkuudella, jolloin sille saadaan paras mahdollinen suojapiiri.

3. Hakemuksen jättäminen virastoon

Jätämme hyödyllisyysmallihakemuksen virastoon, minkä jälkeen keksintö on suojassa ja esimerkiksi sen julkistaminen on mahdollista. Ilmoitamme, kun rekisteröinti on astunut voimaan.

Ota yhteyttä

Parhaat asiantuntijamme käytettävissäsi

Kaikki asiantuntijamme

Hyödyllisyysmalli tarjoaa vahvan, nopean ja kustannustehokkaan tavan suojata tuotekehityksen tulokset. Tuotteet saadaan nopeasti markkinoille ja voimaansaatetun rekisteröinnin myötä kilpailijoiden toimintaan voidaan puuttua tehokkaasti.

Ossi Huhtanen, Partner, European Patent Attorney

Olemme matalan kynnyksen IPR-alan ammattilaisia. Ota rohkeasti yhteyttä!