Omaisuuden rakentaminen / IPR as a Service – IPR-asioiden hoitoa palveluna

IPR as a Service – IPR-asioiden hoitoa palveluna

Tarjoamme tarpeen mukaan skaalautuvaa IPR-resursointia ilman oman henkilöstön kiinteitä kuluja, asiantuntemuksen ulkoistamista ilman koulutus- ja sisäänajoinvestointeja sekä työkalut IPR-portfolion hallintaan ja IPR-suojaukseen liittyviin prosesseihin.

Huippuasiantuntijoista koostuva tiimimme ottaa sovitusti IPR-prosessien osia tai kokonaisuuksia haltuunsa. Tartumme yritystäsi työllistäviin IPR-hallinnon tehtäviin kuukausilaskutteisesti sovitulla tuntimäärällä. Meiltä saat avun muun muassa uusien suojahakemusten valmisteluun, virallisten dokumenttien täyttämiseen, hakemusprosessien seurantaan sekä muuhun tarvittavien maksujen ja toimenpiteiden hallintaan. 

Ota yhteyttä

Suuntaa antava tuntihinta, kuukausiveloitteisen palvelusopimuksen mukaisesti

110-160 €

Lopulliseen hintaan vaikuttaa tarvittavien resurssien määrä ja sopimuksen kesto.

Näin yhteistyö lähtee käyntiin

1. Alkukartoitus

Listaamme tehtävät, joihin asiantuntijamme tulee keskittymään IPR-hallinnassa, ja määrittelemme yhteistyön tavoitteet. Tarjoamme konkreettisia neuvoja ja vaihtoehtoisia toimintamalleja.

2. Työkalujen ja toimintatavan kartoitus

Tutustumme IPR-työkaluihisi ja hallinnollisten tehtävien toimintaprosessiin. Sovimme yhteisen toimintatavan ja määrittelemme tarvittavat kontaktit tehtävien hoidossa. Organisaatiosi voi hyödyntää myös meidän tarjoamiamme IPR-työkaluja, jos omia ei ole käytettävissä.

3. Raportointi ja seuranta

Määrittelemme hallinnollisten työtehtävien ja IPR-salkun raportointikäytänteet. Sovimme säännöllisistä seurantakokouksista.

4. Laskutuksesta sopiminen

Sovimme laskutuskäytänteet ja kuukausittaisen tuntimääräarvion, jota voit laajentaa tai päivittää muuttuneiden tarpeiden mukaan.

Ota yhteyttä

Meille on tärkeää kehittää palveluita yhdessä asiakkaidemme kanssa. Entistäkin läheisempi vuorovaikutus on tiimimme DNA:ssa ja motivaatiomme lähde. Jos kaipaatte asiantuntevia ja tehokkaita IP-ratkaisuja, ottakaa rohkeasti yhteyttä. Olemme täällä teitä varten!

Salla Lamberg, Director, Global Paralegal Services

Olemme matalan kynnyksen IPR-alan ammattilaisia. Ota rohkeasti yhteyttä!