IPR as a Service – IPR-asioiden hoitoa palveluna

Tarjoamme tarpeen mukaan skaalautuvaa IPR-resursointia ilman oman henkilöstön kiinteitä kuluja, asiantuntemuksen ulkoistamista ilman koulutus- ja sisäänajoinvestointeja sekä työkalut IPR-portfolion hallintaan ja IPR-suojaukseen liittyviin prosesseihin.

TYYPILLINEN TOIMEKSIANTO

Toimeksianto kestää yleensä noin 1-2 kuukautta.
Suuntaa antava tuntihinnoittelumme on 110-160€ (+alv), kuukausiveloitteisen palvelusopimuksen mukaisesti.*

*Hintaan vaikuttaa tarvittavien resurssien määrä ja sopimuksen kesto.

Huippuasiantuntijoista koostuva tiimimme ottaa sovitusti IPR-prosessien osia tai kokonaisuuksia haltuunsa. Tartumme yritystäsi työllistäviin IPR-hallinnon tehtäviin kuukausilaskutteisesti sovitulla tuntimäärällä. Meiltä saat avun muun muassa uusien suojahakemusten valmisteluun, virallisten dokumenttien täyttämiseen, hakemusprosessien seurantaan sekä muuhun tarvittavien maksujen ja toimenpiteiden hallintaan. 

Ota yhteyttä

Ajankohtaista aiheesta

Patentit • Mallioikeudet

Kolster vahvistuu kansainvälisellä osaamisella

Kolster

06.10.2022

Patentit • Blogit • IPR-tietoa

Patenttisalkun rakentaminen strategisesti kannattaa

Kolster

27.09.2022

Lisää ajankohtaista

"Meille on tärkeää kehittää palveluita yhdessä asiakkaidemme kanssa. Entistäkin läheisempi vuorovaikutus on tiimimme DNA:ssa ja motivaatiomme lähde. Jos kaipaatte asiantuntevia ja tehokkaita IP-ratkaisuja, ottakaa rohkeasti yhteyttä. Olemme täällä teitä varten!"

NÄITÄ USEIN KYSYTÄÄN

Mitä ovat immateriaalioikeudet tai IP-oikeudet?

Immateriaalioikeudet (IPR, intellectual property rights) eli aineettomat oikeudet ovat omistusoikeuksia yrityksen omaan osaamiseen ja ideoihin. IP-oikeudet voidaan jakaa teollis- ja tekijänoikeuksiin. Teollisoikeuksia ovat muun muassa patentit, hyödyllisyysmallit, tavaramerkit ja mallioikeudet. Immateriaalioikeuksilla voidaan suojata esimerkiksi tekniikkaa, muotoilua, brändiä ja tuotemerkkejä.

Ota yhteyttä