Omaisuuden rakentaminen / IPR-asiantuntijavuokraus

IPR-asiantuntijavuokraus

IPR-asioissa sinulla on kolme vaihtoehtoa: voit tehdä kaiken itse, ostaa osaamisen valmiina palveluna, tai työskennellä in-house asiantuntijamme kanssa yrityksessäsi. Meiltä saat in-house asiantuntemusta joustavasti moneen tarpeeseen. 

Asiantuntijavuokrauspalvelumme kautta saat organisaatiosi käyttöön in-house asiantuntijan, joka avustaa tarpeen mukaan muun muassa työsuhdekeksintöprosesseissa, keksintöjen tunnistamisessa ja patentoitavuuden arvioinnissa, ennakkouutuustutkimuksissa, kilpailijaseurannassa, toiminnanvapausselvityksissä, IPR-salkunhallinnsssa ja IPR-koulutuksissa. Asiantuntijavuokrauspalvelu ei sisällä patenttihakemusten laatimista tai jättämistä virastoon. Ne hoituvat erillisillä toimeksiannoilla voimassaolevan hinnastomme mukaisesti.

Ota yhteyttä

Hinta

1755 € (+alv) / päivä

Kysy tarkempi hinta-arvio tästä.

Päivähinta sisältää 7,5 tuntia työaikaa.

Näin yhteistyö lähtee käyntiin

1. Alkukartoitus

Perehdymme yritykseesi ja tarpeisiisi. Käymme läpi tehtävät, joihin asiantuntijamme tulee keskittymään toimeksiannossaan. Määrittelemme yhteistyön tavoitteet.

2. Työkalujen ja toimintatavan kartoitus

Tutustumme IPR-työkaluihisi. Sovimme yhteisen toimintatavan ja määrittelemme tarvittavat kontaktit tehtävien hoidossa. Voit hyödyntää myös tarjoamiamme IPR-työkaluja, mikäli omia ei ole käytettävissä.

3. Laskutuksesta sopiminen

Sovimme laskutuskäytänteet ja kuukausittaisen työmääräarvion, jota voit laajentaa tai päivittää tarpeidesi mukaan.

Ota yhteyttä

Parhaat asiantuntijamme käytettävissäsi

Kaikki asiantuntijamme

Aiempi kokemukseni globaalin teollisuusyrityksen in-house patentti-insinöörin tehtävässä takaa, että tuon työhöni riittävästi asiakasnäkökulmaa. Toimin välittäjänä, tulkkina ja oppaana asiakkaiden ja IPR-asioiden välillä.

Tapio Kinnunen, Patent Attorney

Olemme matalan kynnyksen IPR-alan ammattilaisia. Ota rohkeasti yhteyttä!