Tietoa päätöstesi tueksi / IPR-valmennus & työpajat

IPR-valmennus & työpajat

Kyllästyttääkö IPR-tiedon soveltaminen tai sen haaliminen sieltä täältä? Räätälöity koulutus tai työpaja tarjoaa täsmäapua IPR:ien hyödyntämiseen yrityksessäsi.
Räätälöidyssä valmennuksessa tai työpajassa keskitymme suoraan yrityksellesi tärkeimpiin kysymyksiin. Ajankäyttö on tehokasta, esimerkit voimme ottaa yrityksesi omasta toiminnasta, ja sitoutuminen yhdessä tehtyihin ratkaisuihin on korkealla tasolla.

Ota yhteyttä

Suuntaa-antava hinta-arvio*

1 000 € / 0,5 päivää

Kysy tarkempi hinta-arvio tästä.

*Hinta sovitaan koulutuksen keston ja tyypin perusteella.

Näin yhteistyö lähtee käyntiin

1. Alkukartoitus

Käymme yhdessä läpi organiaatiosi tavoitteet koulutukselle tai työpajalle. Voimme sparrata yhdessä mahdollisuuksiasi IPR-kentällä, järjestää tietylle henkilöstöryhmälle suunnatun koulutuksen toivomastasi aiheesta, tai vaikkapa rakentaa toimintatavan keksintöjen tunnistamiseksi tuotekehityksessä.

2. Koulutuksen tai työpajan toteutus

Järjestämme haluamasi koulutuksen tai työpajan toivomallasi sisällöllä ja aikataululla.

3. Reflektointi

Palaamme asiaan yhdessä sovitulla tavalla. Tarkastamme, täyttyivätkö asetetut tavoitteet ja onko toiminnassa tapahtunut tavoiteltu muutos. Tarvittaessa voimme suunnitella IPR:ien hyödyntämisen seuraavat askelet.

Ota yhteyttä

Räätälöidyssä työpajassa tai koulutuksessa voimme tehokkaasti pureutua juuri yrityksellesi tärkeimpiin asioihin. Oppiminen on nopeaa ja keskittyy oman yrityksen esimerkkien kautta oleellisiin seikkoihin. Työpajoissa oikeat henkilöt ovat samanaikaisesti paikalla, jolloin tavoitteet saavutetaan tehokkaasti ja IPR-asiat etenevät harppauksin.

Liisa Nieminen, Patent Agent

Olemme matalan kynnyksen IPR-alan ammattilaisia. Ota rohkeasti yhteyttä!