Tietoa päätöstesi tueksi / IPR-salkun hallinta

IPR-salkun hallinta

Tarvitsetko ajantasaisen yhteenvedon IPR-salkkusi sisällöstä ja tilasta tai apua IPR-asioiden budjetointiin ja päätöksiin?Tarjoamme yrityksesi tarpeisiin räätälöityjä palveluita IPR-salkun hallinnan tueksi.
Systemaattinen salkunhallinta säästää aikaa, vaivaa ja rahaa. Salkkukatsaus antaa tarpeen mukaan sekä kokonaiskuvan salkun sisällöstä että yksityiskohtaista tietoa yksittäisten patenttien, tavaramerkkien ja hakemusten tilasta. Siten varmistat, että patenttisalkku vastaa tarkoitustaan. Saat tarvittaessa ennusteen seuraavan jakson tapahtumista ja kustannuksista sekä suosituksen toimenpiteistä.

Ota yhteyttä

Hinta

Kysy tarkempi hinta-arvio tästä.

Palvelu räätälöidään tarpeen mukaan, joten työmäärä ja hinta riippuvat sovitun työn sisällön lisäksi IPR-salkun koosta.

Näin yhteistyö lähtee käyntiin

1. Alkukartoitus

Tutustumme yrityksesi liiketoimintaan, strategiaan ja toimialaan sekä IPR-toimintaympäristöön. Perehdymme yrityksesi IPR-salkun sisältöön.

2. Salkkuraportin laatiminen

Laadimme kattavan raportin yrityksesi IPR-salkusta sovitussa muodossa ja laajuudessa. Salkun sisällöstä laadimme havainnollisen yhteenvedon ja yksityiskohtaisen listauksen. Salkun koko ja sisällön jakautuminen eri osa-alueille sekä raportin käyttötarkoitus vaikuttavat sopivan esitystavan valintaan. Raportti voi sisältää myös sisällön luokittelua, arvion seuraavista odotettavissa olevista toimenpiteistä, kertyneet kustannukset ja kustannusarvion tulevalle seurantajaksolle. Voimme sisällyttää raporttiin myös laadullisia arvioita ja suosituksia toimenpiteistä.

3. Salkkukatsaustyöpaja ja konsultointi

Käymme yhdessä läpi laaditun IPR-salkkuraportin. Keskustelemme siitä, vastaako salkku strategiaa, mitä kehityskohteita on havaittavissa, ja annamme suosituksia toimenpiteitä varten. Voimme keskustella myös kustannuksista ja budjetoinnista.

Ota yhteyttä

IPR-salkun aktiivinen hallinta auttaa säästämään kustannuksia, aikaa ja resursseja. Kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Kolsterin salkunhallintapalveluita hyödyntämällä voit helpottaa oman organisaatiosi kuormaa ja saada erityisasiantuntemusta päätöstesi tueksi. Aktiivinen salkunhallinta on parhaimmillaan keskeinen osa yrityksen strategian toteutusta. 

Timo Joutsenoja, Senior IPR Business Manager

Ajankohtaista aiheesta

Patentit • IPR-strategia • Uratarinat

Petri Liuha luotsaamaan Kolsterin Tampereen toimipistettä

Kolster

02.09.2021

IPR-strategia • tavaramerkki • hyödyllisyysmalli • IPR • patentti

Viisi syytä luoda yrityksellesi IPR-strategia

Kolster

21.04.2021

IPR-strategia • tavaramerkki • IPR-portfolio • yritysjuridiikka

Onko sinulla vaativa IPR-toimeksianto? Uusi lakitiimimme auttaa

Kolster

13.04.2021

Lisää ajankohtaista

Olemme matalan kynnyksen IPR-alan ammattilaisia. Ota rohkeasti yhteyttä!