Tietoa päätöstesi tueksi / Kiinalaisten yritysten taustatarkistus

Kiinalaisten yritysten taustatarkistus

Suunnitteletko liiketoimintaa uuden kiinalaisen kumppanin kanssa? Tuotteiden tilaus uudelta toimittajalta, niiden luovuttaminen jälleenmyyntiin tai yhteisen yrityksen perustaminen tuotteesi markkinoimiseksi Kiinassa edellyttävät luotettavaa kumppania. Me autamme valinnassa. 

Oma toimistomme Shenzhenissä sekä pitkä kokemuksemme Kiinan markkinoista helpottavat ja nopeuttavat Kiina-liiketoimintasi alkua merkittävästi. Selvitämme potentiaalisen yhteistyöyrityksesi taustat, kuten onko yhtiö rekisteröity ja vastaavatko rekisteröintitiedot yrityksen kertomusta toiminnastaan. Kiinan markkinan maantieteellisen laajuuden ja kielimuurin vuoksi tietojen verifiointi on keskimääräistä hankalampaa, mutta taustatietojen huolellinen tarkastus on välttämätöntä. Väärä yhteistyökumppani voi aiheuttaa monenlaista harmia, kun taas hyvä kumppani on korvaamaton apu liiketoiminnassa. 

 

Ota yhteyttä

Hinnat alkaen

1 500 €

Kysy tarkempi hinta-arvio tästä.

Näin yhteistyö lähtee käyntiin

1. Taustatarkastuksen teko

Taustatarkastuksen tekoon kuluu vain muutama työpäivä. Jotta voimme tehdä tarkastuksen, tarvitsemme lähtökohtaisesti vähintään yrityksen kiinankielinen nimen. Hong Kongin osalta englanninkielinen nimi riittää. Lisätiedot kuten osoite, website, johto tai tuotteet parantavat usein raportin laatua. On myös hyvä kertoa, mihin tarkoitukseen taustatarkastusta pyydetään, jotta osaamme arvioida löydöksiä kyseistä taustaa vasten.

2. Raportointi

Suoritettuamme tarkastukset online-rekistereistä, toimitamme sinulle kirjallisen raportin löydöksistä yhteenvedon kera.

Ota yhteyttä

Haluamme auttaa asiakkaitamme lähtemään turvallisin mielin Kiinan markkinoille.

Zhangping Wu, Head of Kolster China Desk

Olemme matalan kynnyksen IPR-alan ammattilaisia. Ota rohkeasti yhteyttä!