Skip to content

Kilpailijavalvonta: suojaukset, suojausaktiivisuus

Tiedätkö, mitä IP oikeuksia kilpailijallasi on? Miten varmistat, ettet loukkaa toisen IP-oikeuksia? Mitä tehdä kilpailijan patentille? Kilpailijavalvonnalla vähennät epätietoisuutta ja annat itsellesi lisää mahdollisuuksia onnistuneeseen liiketoimintaan.

TYYPILLINEN TOIMEKSIANTO

Teemme tilannekatsauksen kilpailijasi nykysalkusta tai koko tekniikan alasta.
Annamme arvion tapauskohtaisesti.*

*Tilannekatsaus voidaan toteuttaa kuukausittain, kvartaaleittain tai vuosittain. Kilpailijaseuranta voi olla myös jatkuvaa.

Oman suojauksen ja IP-oikeuksien varmistamisen lisäksi on tärkeää varautua reagoimaan muiden IPR-oikeuksien muodostamiin riskeihin. Sanotaan, että tieto lisää tuskaa, mutta epätietoisuus voi olla kuolinisku liiketoiminnallesi.

  • Riskianalyysin ja tilannekatsauksen avulla varmistat, että sinulla on ajankohtainen tieto kilpailijoiden tärkeistä IPR-oikeuksista.
  • Näin voit varautua muuttuviin tilanteisiin ajoissa, eivätkä kipailijat pääse yllättämään sinua.
  • Kolsterin kilpailijaseurannan avulla pysyt ajan tasalla ja minimoit ikäviä yllätyksiä.

Ota yhteyttä meihin

Ajankohtaista aiheesta

Patentit • IPR-tietoa
Saunakiuas – kivikasasta designtuotteeksi
Kolster

18.06.2024

Patentit • IPR-tietoa
Heteka – aikansa rautainen hittituote
Kolster

05.06.2024

LISÄÄ AJANKOHTAISTA

"Toimivan IPR-salkun hoitoon kuuluu olennaisena osana tieto kilpailijoiden vastaavista salkuista ja mahdollisista riskeistä. Järkeviä ratkaisuja ja toimenpiteitä voi tehdä ainoastaan tietoon perustuen."

NÄITÄ USEIN KYSYTÄÄN

Miksi kilpailijavalvontaa tulisi tehdä?

Omien aineettomien oikeuksien suojaamisen ohella on olennaista seurata muiden oikeuksia, jottet esimerkiksi loukkaa niitä tietämättä. Kilpailijavalvonta tarkoittaa riskianalyysien ja tilannekatsausten tekemistä kilpailijoiden IP-oikeuksista. Kilpailijaseurantamme avulla yrityksesi pysyy tilanteen tasalla ja välttyy ikäviltä yllätyksiltä. 

Ota yhteyttä meihin