Omaisuuden rakentaminen / Kolster Russia Desk™

Kolster Russia Desk™

Kolster Russia Desk on luonnollinen valinta teille, jotka haluatte laajentaa liiketoimintaan Venäjälle ja muihin IVY-maihin.

Kieli, kulttuuri ja liiketoimintatavat ovat Venäjällä sekä muissa IVY-maissa erilaisia, ja antavat yrityksille moninaisia IPR-haasteita. Siksi laajamittaisille IPR-palveluillemme on nyt kova kysyntä. Kokemuksemme mukaan liiketoiminta Venäjällä onnistuu, kun esimerkiksi hyvien henkilösuhteiden ensiarvoisen tärkeä merkitys tunnistetaan. Russia Deskon yrityksesi luonnollinen reitti Venäjälle sekä IPR-omaisuuden suojaamiseen ja kaupallistamiseen kohdemarkkinoilla.

Ota yhteyttä

Kysy tarkempi hinta-arvio tästä.

Näin yhteistyö lähtee käyntiin

1. Alkukartoitus

Käymme yhdessä läpi yrityksenne tavoitteet ja tarpeet Venäjän liiketoiminnan suhteen. Keskustelemme erilaisista immateriaariomaisuuden suojaamis- ja hyödyntämisvaihtoehdoista.

2. Toimenpidesuunnitelman laatiminen

Laadimme konkreettisen suunnitelman immateriaaliomaisuuden suojaamiseksi ja hyödyntämiseksi Venäjän markkinoilla.

3. Suojan hakeminen Venäjälle ja/tai kaupallistamistoimet

Toteutamme valitsemanne suojaamistoimenpiteet ja immateriaalioikeuksien hyödyntämiseen liittyvät palvelumme.

Ota yhteyttä

Venäjän markkinoilla on omat haasteensa, joiden ratkaisemisessa auttaa markkinoiden erityisasiantuntemus. Näiden haasteiden ratkaiseminen vaatii hyvää paikallisten säädösten ja prosessien tuntemusta. Usein se ei kuitenkaan yksin riitä, vaan tarvitaan myös venäläisen liiketoimintakulttuurin syvää osaamista, jota Kolsterin Russia Desk yhdessä venäläisten kumppaniemme kanssa pystyy tarjoamaan asiakkaidemme mitä erilaisimpiin IPR-haasteisiin.”

Lidia Tuulas, Business Development, Russia & CIS

Olemme matalan kynnyksen IPR-alan ammattilaisia. Ota rohkeasti yhteyttä!