Skip to content

Oikeuksien kumoaminen: väitteet, valitukset, mitätöinti

Epäiletkö kilpailijasi saaneen IPR-oikeuksia, jotka häiritsevät liiketoimintaasi? Miten nyt tulisi reagoida? Autamme sinua tilanteen arvioinnissa sekä tarvittaessa kilpailijan oikeuksien kumoamisessa ja suoja-alan supistamisessa. 

TYYPILLINEN TOIMEKSIANTO

Analysoimme kilpailijasi IPR-oikeuden ja annamme jatkotoimenpide-ehdotuksen.
Toimeksianto kestää yleensä noin 1-4 viikkoa.
Annamme arvion tapauskohtaisesti.*

*Hinta määräytyy kokonaisuuden perusteella.

Mikäli kilpailijallasi on hallussaan IPR-oikeuksia sinun liiketoiminta-alueellasi, voi kilpailija pahimmassa tapauksessa estää toimintasi. Haluatko varmistaa, että kilpailija ei pääse uhkaamaan liiketoimintaasi epäoikeudenmukaisilla eduilla? Arvioimme muun muassa kilpailijoidesi IPR-oikeuksien tilaa ja patenttien pätevyyksiä. Autamme sinua kumoamaan kilpailijoidesi oikeuksia väittein, valituksin tai mitätöinnein. 


OTA YHTEYTTÄ

Ajankohtaista aiheesta

Patentit • IPR-uutiset • IPR-riskienhallinta
Näin hyödynnät IPR-riskienhallintaa tehokkaasti
Kolster

16.02.2022

LISÄÄ AJANKOHTAISTA

"Kilpailijalle myönnetty IPR-oikeus, kuten patentti, tulisi aina ottaa huomioon omassa liiketoiminnassa. Patenttia vastaan nostettu väite voi olla hyvä vaihtoehto, mutta sen tulee olla harkittu päätös. Muussa tapauksessa saatat vahingossa vahvistaa kilpailijan patenttia, ja herättää mielenkiintoa kyseistä patenttia kohtaan. Autamme arvioimaan tilanteen, ja ehdotamme parasta vaihtoehtoa."