Valvonta, puolustus ja riidanratkaisu / Oikeuksien kumoaminen: väitteet, valitukset, mitätöinti

Oikeuksien kumoaminen: väitteet, valitukset, mitätöinti

Onko kilpailijasi saanut tai epäiletkö hänen saavan IPR-oikeuksia, jotka häiritsevät liiketoimintaasi? Autamme kilpailijan oikeuksien kumoamisessa ja suoja-alan supistamisessa. 

Mikäli kilpailijallasi on hallussaan IPR-oikeuksia liiketoiminta-alueellasi, kilpailijasi voi pahimmassa tapauksessa estää toimintasi kokonaan. Voit varmistaa, että kilpailijat eivät uhkaa liiketoimintaasi epäoikeudenmukaisilla eduilla: arvioimme kilpailijoidesi IPR-oikeuksien tilan, patenttien pätevyyden sekä hakemusprosessin kulun ja heikkoudet ja autamme kumoamaan kilpailijoidesi oikeudet väittein, valituksin tai mitätöinnein. 

Ota yhteyttä

Hinta-arvio

3 500-6 000 € (+alv)

Kysy tarkempi hinta-arvio tästä.

Lopullinen hinta perustuu taustatietoon ja selvityksen laajuuteen.

Näin yhteistyö lähtee käyntiin

1. Alkukartoitus

Analysoimme kilpailijan IPR-oikeuden tilan, kuten onko patentti jo myönnetty, missä muodossa ja missä maissa. 

2. Toimenpidesuositukset

Keräämme tarvittavan materaalin ja arvioimme hakemusprosessin kulun ja heikkoudet. Ehdotamme jatkotoimenpiteitä, kuten mitätöintiprosessin aloittamisen.

 

 

 

3. Mitätöintiprosessi

Kolmannen osapuolen muistutuksella voimme estää patentin myönnön tai rajata sen suoja-alaa. Jos patentti on jo myönnetty, teemme yhdeksän kuukauden sisällä myöntöpäivästä väitteen patenttia vastaan ja esitämme materiaalia, jonka perusteella patentti tulee kumota tai sen suoja-alaa tulisi supistaa. Mikäli väiteaika on jo päättynyt tai väite ei ole mahdollinen, voimme aloittaa oikeusprosessin patentin mitätöimiseksi. 

Ota yhteyttä

Parhaat asiantuntijamme käytettävissäsi

Kaikki asiantuntijamme

Mitätöintiprosessiin ei kannata lähteä hätiköiden, vaan etukäteisarviointion syytä tehdä huolellisesti. Riskiarvion pohjalta pystymme etukäteen arvioimaan prosessin tuomat riskit ja mahdollisuudet liiketoiminnallesi.

Krister Karlsson Associate Partner, Head of Biotech & Chemistry, European Patent Attorney

Olemme matalan kynnyksen IPR-alan ammattilaisia. Ota rohkeasti yhteyttä!