Omaisuuden rakentaminen / Tavaramerkki kuukausimaksulla

Tavaramerkki kuukausimaksulla

Tavaramerkki turvaa brändisi, ja asiantuntijamme turvaavat tavaramerkin rekisteröinnin vaivattomuuden ja nopeuden. 

Turvaa yrityksesi aineeton omaisuus rekisteröimällä tavaramerkkisi. Sen voit tehdä helposti kuukausimaksulla alk. 29€/kk. Kun annat meille haettavan tavaramerkkisi tiedot, asiantuntijamme tekee ehdotuksen sinulle parhaiten soveltuvasta lähestymistavasta rekisteröintiin. Rekisteröity merkki on voimassa 10 vuotta. Täytä tarvittavat tiedot täällä

Täytä tiedot

Hinnat alkaen

  • Suomi 29 € /kk
  • Saksa 29 € /kk
  • Euroopan Unioni 59 € /kk
  • Kiina 49 €/kk

Täytä tarvittavat tiedot täällä

Hinta per kuukausi (alv 0%), määräaikainen 36 kk sopimus. 

Näin yhteistyö lähtee käyntiin

1. Alkukartoitus

Täytä lomakkeeseen tarvittavat tiedot, niin asiamiehemme ottaa sinuun yhteyttä ja käy tarpeesi vielä läpi. Voit tässä kohtaa hyväksyä tai halutessasi myös perua toimeksiannon. Asiantuntijamme hoitavat tarvittavat toimenpiteet tavaramerkin hakemiseksi.

2. Palvelun kattamat kulut

Kulut kattavat sopimusehtojen mukaan tavaramerkkisi rekisteröinnin hakemiseen liittyvät Kolsterin palvelumaksut sekä viranomaiskustannukset. Palvelu ei kata mahdollisesta välipäätöksestä aiheutuvia kustannuksia.

3. Tavaramerkin saatavuus

Valitettavasti kukaan ei voi taata tavaramerkin saatavuutta, sillä päätöksen tekee viranomainen. Huippuasiantuntijoidemme apu kuitenkin lisää todennäköisyyttä saada tavaramerkkisi rekisteröityä.

4. Laskutus ja sopimuskausi

Tavaramerkin rekisteröintiin liittyvä työ ja kaikki virallismaksut suoritetaan hakemuksen alkuvaiheessa. Näin ollen määräaikainen sopimuskausi on kertasuoritteen tavoin pitävä myös tilanteessa, jossa haettu tavaramerkki ei tule hyväksytyksi. Siksi ennen tavaramerkin rekisteröintiä kannattaa tehdä ennakkotutkimus. 

Täytä tiedot

Kuukausimaksuperusteinen palvelu antaa tavaramerkin suojaamiseen liittyviin investointeihin joustoa esimerkiksi start-up yritykselle. Asiantuntijamme auttavat myös muissa IPR asioissa. Ota rohkeasti yhteyttä!

Nina Laurila, Service Team Manager, Global Paralegal Services, European Trademark and Design Attorney

Ajankohtaista aiheesta

Tavaramerkit • Patentit • Asiakastarina

Terveysteknologiayhtiö Optomed taivuttaa fysiikan lakeja

Kolster

24.03.2022

Lisää ajankohtaista

Olemme matalan kynnyksen IPR-alan ammattilaisia. Ota rohkeasti yhteyttä!