Omaisuuden rakentaminen / Tavaramerkin rekisteröinti

Tavaramerkin rekisteröinti

Tavaramerkki voi olla yrityksesi arvokkain omaisuus. Sillä rakennat ja turvaat brändisi sekä liiketoimintasi kilpailijoita ja tuoteväärennöksiä vastaan. Parhaimmillaan tavaramerkki on ikuinen suoja. 

Tavaramerkki liittää yrityksesi merkin tuotteisiin tai palveluihin asiakkaiden ja kuluttajien mielessä. Rekisteröidyllä tavaramerkillä on myös rahassa mitattava arvo, joka voi olla huomattavan korkea. Jotta tavaramerkin suoja kattaa oikeat tavaramerkkiluokat, ammattilaisen apu rekisteröinnissä kannattaa aina. 

Ota yhteyttä

Suuntaa antava hinta-arvio*

Alkaen 200 € 

Kysy tarkempi hinta-arvio tästä.

*Hintaan vaikuttaa muun muassa kuinka moneen eri luokkaan, mihin maihin ja mille markkinoille tavaramerkki rekisteröidään. 

Näin yhteistyö lähtee käyntiin

1. Alkukartoitus

Satsaa asiantuntijapalveluun. Tavaramerkkiasiantuntijamme laatii merkkisi hakemuksen ja siihen luokituksen, jotka määrittelevät merkin suoja-alan. Väärin tai huolimattomasti rekisteröity merkki ei suojaa liiketoimintaasi riittävällä tavalla. Osaava tavaramerkkitiimimme Kolsterilla on kansainvälisesti arvostettu ("Paras prosessointitiimi vuonna 2020" / Managing Intellectual Property). 

2. Tavaramerkin rekisteröinti

Tavaramerkin rekisteröinti on brändäyksen peruskivi,  ja merkin suojaaminen oikealla alueella turvaa liiketoimintasi tuotteidesi markkina-alueella.

3. Valvo, puolusta ja käytä merkkiäsi

Tavaramerkkirekisteröinnin tulee olla käytössä rekisteröidyssä muodossa. Tavaramerkkirekistereitä ja kilpailijoiden toimintaa tulee valvoa ja omaa yksinoikeutta puolustaa tarvittaessa.

Ota yhteyttä

Tavaramerkkirekisteröinti on yrityksesi omaisuutta, ja merkkioikeuksia tulee sekä valvoa että puolustaa. Mikäli merkkisi on käytössä ja huolehdit merkkirekisteröinnin uudistuksista, on rekisteröinti erittäin vahva ja yksinoikeutesi ikuinen.

Kristiina Kaislisto, Partner, European Trademark and Design Attorney

Olemme matalan kynnyksen IPR-alan ammattilaisia. Ota rohkeasti yhteyttä!