Skip to content

Ulkoistettu lakiosasto

Ulkoistettu lakiosasto -palvelumme avulla saat kiinteällä kuukausihinnalla käyttöösi oman lakimiehen. Veloitamme  palvelusta kiinteän kuukausihinnan yrityksen tarpeisiin sovitetun työmäärän mukaisesti. Jos jonkin kuukauden aikana tunteja tai päiviä jää käyttämättä, ne voidaan siirtää joustavasti seuraavalle kuukaudelle.

TYYPILLINEN TOIMEKSIANTO

Kyseessä on yrityksen tarpeisiin räätälöity palvelu, jonka hinta määräytyy kokonaisuuden perusteella.*

*Annamme tarjouksen tapauskohtaisesti.

Ulkoistettu lakiosasto -palvelumme sisältää esimerkiksi apua jokapäiväisissä lakiasioissa ja sopimusasioiden hoidossa aina liiketoimintaa tukevista sopimuksista työ-, salassapito- ja lisenssisopimuksiin. Lisäksi palveluun kuuluvat yleiset oikeudelliset asiat, kuten hallinto-, tietosuoja- ja työsuhdeasiat. Tarjoamme oikeudellista konsultointia liittyen liiketoimintaan tai yksittäiseen projektiin, immateriaalioikeuksiin liittyviin kysymyksiin sekä tuotekehitys- ja yhteistyöhankkeisiin. Palveluun kuuluvat myös konfliktien arviointi, estäminen ja toimenpiteiden suunnittelu.


OTA YHTEYTTÄ

Ajankohtaista aiheesta

Uutiset • Lakipalvelut • IPR
Lassi Saarelalle uusi ammattitutkinto
Kolster

10.03.2023

Lakipalvelut • Blogit • IPR-tietoa
Lisenssisopimuksen FAQ-vinkkejä parhaaseen tulokseen
Kolster

26.01.2023

LISÄÄ AJANKOHTAISTA

"Ulkoistettu lakiosasto -palvelu sopii erityisesti yrityksille, joilla ei ole omaa palkattua lakimiestä käytössään. Samoin myös isommille yrityksille palvelu on erinomainen apu esimerkiksi ruuhkahuipun helpottamiseen tai lomatuurauksiin."

NÄITÄ USEIN KYSYTÄÄN

Mikä on patenttitoimisto?

Patenttitoimisto on yritys, joka auttaa asiakkaitaan patentointiin liittyvissä asioissa. Patenttitoimisto voi tarjota asiakkailleen myös muita asiantuntijapalveluita, kuten immateriaalioikeuksiin liittyvää neuvontaa.

Monipuolinen palveluvalikoimamme varmistaa, että saat riittävästi tietoa päätöksenteon tueksi sekä pystyt rakentamaan ja kasvattamaan yrityksesi omaisuutta. Lisäksi autamme juridisissa kysymyksissä, valvonnassa, puolustuksessa ja riidanratkaisussa. 

OTA YHTEYTTÄ