Valvonta, puolustus ja riidanratkaisu / Vuosimaksuvalvonta

Vuosimaksuvalvonta

Keskitä kaikki IPR-toiminta saman katon alle – myös vuosimaksuvalvonta! Asiantuntijamme valvovat ja muistuttavat vuosimaksuista hyvissä ajoin, hoitaen maksut sovitun mukaisesti.
Vuosimaksuvalvonta on luonteva osa patentointia, mikäli se hoidetaan patenttitoimiston kautta. Näin voit luottaa siihen, että kaikki hakemukset ja patentit ovat varmasti valvonnassa ja että maksut tulevat maksetuksi ajallaan. Kolster hoitaa vuosimaksut ulkomaisiin virastoihin kiinteään hintaan 80 € (+alv) paikallisen asiamiehen kautta. EPO ja Suomi hoituvat ilman lisäkuluja.

Ota yhteyttä

Hinta

130 € (+alv)

+ virallinen maksu

Kysy tarkempi hinta-arvio tästä.

Sisältää: vuosimaksumuistutus, vuosimaksun maksaminen ja laskutus sovitusti.

Näin yhteistyö lähtee käyntiin

1. Asiakkaan tarjouspyyntö

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme. Annamme hinta-arvion vuosimaksuista, joko oman tietokantamme tai meille toimittamiesi materiaalien perusteella.

2. Vahvistus

Toimeksiannon jälkeen kirjaamme tiedot ja määräpäivät valvontajärjestelmään. Vahvistamme, että vuosimaksusi ovat meillä valvonnassa. Tarvittaessa tehdään ilmoitus edelliselle vuosimaksuja hoitaneelle yritykselle, joko omasta toimestasi tai sovitusti meidän kauttamme.

3. Laskutus

Muistutamme erääntyvästä vuosimaksusta noin neljä kuukautta ennen vuosimaksun määräaikaa. Toimitamme laskun noin kaksi kuukautta ennen määräaikaa.

Ota yhteyttä

Vuosimaksupalvelua varmasti ja käytännönläheisesti. Ota yhteyttä, ja teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen!

Tua Rehnberg, IP Specialist, Global Paralegal Services

Olemme matalan kynnyksen IPR-alan ammattilaisia. Ota rohkeasti yhteyttä!