Skip to content
patentit

KOLSTER PATENTIT

SUOJAA INNOVAATIOSI

Kun yrityksesi patentit ovat kunnossa, se näkyy yrityksen arvossa. Patentit tukevat tuotekehitystä ja ovat investointi yrityksen markkinaosuuteen.

KESKEISET PALVELUMME

Kattavin tapa suojata keksintö
Patentti on laajin tapa suojata kehittämäsi tekninen ratkaisu. Sen avulla kiellät kilpailijoilta ratkaisusi käytön. Voit vaikuttaa valinnoillasi siihen, että patentin suojapiiri säilyy mahdollisimman kauan ja kilpailijoiden toiminta samoilla markkinoilla on vaikeaa. Kun patentit ovat kunnossa, pystyt myös lisensoimaan ja saamaan hyviä liikekumppaneita.
Älä tee tuotekehitystä kilpailijoille
Patentilla voit saada yksinoikeuden teknisen ratkaisun käyttöön 20 vuodeksi. Kun patentoit tuotteen, laitteen tai menetelmän, saat määräaikaisen, maakohtaisen yksinoikeuden keksintöösi. Keksinnön on oltava julkistamaton, teollisesti käyttökelpoinen ja erottauduttava olennaisesti jo tunnetuista ratkaisuista. 

Mietitkö keksintösi patentointia, haluaisitko arvioida sen patentoitavuutta? Älä laita keksinnöllisyyden rimaa liian korkealle − kilpailija saattaa patentoida sen minkä jätit suojaamatta.

Stefan Holmström

Head of Mechanical Engineering
+358 50 524 2408
stefan.holmstrom@kolster.com

Krister Karlsson

Head of Biotech and Chemistry
+358 44 236 5676
krister.karlsson@kolster.com

Marjut Honkasalo

Partner, European Patent Attorney
+358 50 524 2413
marjut.honkasalo@kolster.com

TUTUSTU PALVELUIHIMME

Innovaatiosi suojaaminen onnistuu kauttamme maailmanlaajuisesti. 

Hyödynnä innovaatiosetelin arvonnousu

Kansainväliseen kasvuun tähtääville pk-yrityksille sekä startupeille tarkoitetun innovaatiosetelin arvo on noussut 6 000 euroon. Tutustu rahoitukseen.
Kolster_Innovations-Article-Thumb-Socials-light

AJANKOHTAISTA AIHEESTA