Asiakkaamme

Asiakkaamme ovat innovatiivisia suunnannäyttäjiä

Asiakkaamme ovat oman alansa menestyjiä – kotimaisia startup- ja pk-yrityksiä, globaaleja suuryrityksiä, yliopistoja ja järjestöjä sekä yksityishenkilöitä. Pitkäaikaiset asiakassuhteemme ovat tunnustus palvelun laadusta ja luottamuksesta.


ASIAKASTARINAT

Matka maailman arvokkaimmaksi autobrändiksi

Toyota Crown-Arto-Toivonen-Jyrki-Mäkelä
Toyotan sisukas taistelu tuoteväärennöksiä ja brändin loukkauksia vastaan on tuottanut erityisen hyviä tuloksia Suomen markkinoilla. Tiivis yhteistyö tullin ja IPR-kumppani Kolsterin kanssa pitää tuoteväärentäjät ja maineen norkkijat kurissa.

Lue lisää

 

Hookle patentoi somesovelluksen ja koukutti Googlen

Hookle Team_Piilaakso_7:5
Neuvotteluhuone on täynnä innostusta ja toiveikkuutta, kun Seppälän veljekset Tero ja Jere visioivat startup-yrityksensä Hooklen patentointistrategiaa yhdessä Kolsterin kanssa. Mobiilisovellus Hookle on jo hurmannut teknologiajätti Googlen, ja patenttihakemus on edennyt lupaavasti.

Lue lisää

 


Älypuutarhan menestys versoo IPR:stä

Tj Rene Österman-Plantui


Suomalaisen Plantui Oy:n kehittämä kasvien ja yrttien sisäkasvatusmenetelmä tekee merkittävää läpimurtoa kansainvälisillä markkinoilla. Älykkäiden kotipuutarhojen maailmanvalloitusta vauhdittaa Kolsterin kanssa huolellisesti rakennettu patenttisalkku. 

Lue lisää

 

 

Muodin IPR hyvissä käsissä

Jani Kaulo, Kolster ja Tia Matthews, Saga Furs

 

Turkishuutokauppayhtiö Saga Fursin brändiä yritetään toistuvasti hyödyntää luvatta Kiinan markkinoilla. Näissä tilanteissa IPR-strategiansa hyvin hoitanut yritys vetää kuitenkin pisimmän korren. Tämän takaa tiivis yhteistyö Kolsterin kanssa.

Lue lisää

 

Munavoi teki historiaa – eurooppapatentti avaa ovia maailmalle

Munax Oy

 

Suomalainen kananmunatalo Munax Oy sai heinäkuun lopussa Euroopan laajuisen patentin Laitilan Kanatarhan Munavoilleen. IPR-asiantuntijayritys Kolster oli mukana prosessissa alusta saakka.

Lue lisää

 

 

Lasitaiteilija visualisoi betonin ja patentoi menetelmän

Renata Jakowleff ja patentoitu Muotobetoni-innovaatio

 

Lasitaitelija Renata Jakowleff murtaa myyttejä betonin esteettisyyskäsityksistä sekä taidealan mahdollisuuksista patentointiin. Hän rakentaa määrätietoisesti Muotobetoni-innovaatiollaan kansainvälistä liiketoimintaa, ja työssä tärkeänä apuna on Kolster.

Lue lisää

 

 
Startup-yritys patentoi innnovatiivisen syöpälääkkeensä

Cerullo

 

Mullistavan syöpälääkekeksinnön ympärille syntynyt startup-yritys Valo Therapeutics tarttui ajoissa keksintönsä suojaamiseen ja sai siihen kumppanikseen Kolsterin.

Lue lisää

 

 

Metsäkoneen innovaatioille paras suoja

Ponsse-Kolster-yhteistyö
Johtavan metsäkonevalmistajan Ponssen ja IPR-asiantuntijayritys Kolsterin yhteinen sävel löytyy metsästä. Siellä möyrivät harvesterit ja kuormatraktorit ovat todellisia keksintökeskittymiä, ja keksintöjen tehokas suojaus vaatii immateriaalioikeuksien eli IPR:n huippuosaamista.

Lue lisää

 


Kumppanuuksilla ja lisensoinnilla uutta liiketoimintaa USA:ssa

jukka-salonen-bookit
Mobiilin digitalisaation cowboy Jukka Salonen on noussut ratsun selkään Teksasissa nostakseen BookIT:n ja samalla koko Suomen patenttilisenssi- ja kumppanuusliiketoiminnan kasvu-uralle. Kolster on kumppani kansainvälisessä patentoinnissa.

Lue lisää

 

 

Tavaramerkeillä on yhtä lailla taloudellista arvoa kuin aineellisella hyvällä

NIEMI MUUTTAA KAIKEN
Niemi on noussut muutto- ja logistiikka-alan markkinajohtajaksi yli 35 vuoden peräänantamattomalla työllä. Kolster auttaa tavaramerkkisuojauksessa ja brändiin liittyvien IPR-riskien hallinnassa.

Lue lisää

 

 

IPR on pitkän matkan juoksua

Mika Hagberg-Serres
Kun on innovatiivinen ongelmanratkaisija, myös suomalainen pk-yritys voi nousta maailmanluokan toimijaksi ja suunnannäyttäjäksi omalla erikoisosaamisalueellaan. Sairaalateknologiaan erikoistunut Serres arvostaa Kolsterin monipuolista IPR- ja lakipalvelua patentoinnissa, lisensoinnissa ja oikeuksien puolustamisessa.

Lue lisää

 

JUHA HUTTUNEN, VARATOIMITUSJOHTAJA, SAGA FURS OYJ

Juha Huttunen.jpg"Saga Furs on tehnyt pitkään yhteistyötä Kolsterin tavaramerkki-, malli- ja verkkotunnusasiantuntijoiden kanssa brändin suojaamisessa ja puolustamisessa globaalisti. Kolsterin erityisasiantuntemus Aasiasta on ollut meille erityisen hyödyllistä, koska  80 %  haasteista tulee Aasiasta. Esimerkiksi Kiinassa tavaramerkkejä rekisteröitäessä on tunnettava Kiinan viraston hyväksymät tavara- ja palvelunimikkeet sekä alaluokkasysteemi, jotta suojaan ei jää tietämättömyydestä johtuvia aukkoja."

JUKKA KOHONEN, TOIMITUSJOHTAJA, JOKERIT HOCKEY CLUB

Jukka Kohonen.jpg"Jokereiden One Step Ahead in China -hanke on kerännyt kymmeniä suomalaisyrityksiä mukaan vientitoimintaan Kiinan kasvaville markkinoille. Jokerit valitsi Kolsterin kumppaniksi tavaramerkki- ja IPR-suojauksessa. Arvostamme Kolsterin käytännön vahvaa kokemusta ja China Desk -palvelua." 

HARRI NYLUND, TOIMITUSJOHTAJA, LIGNELL & PIISPANEN

Harri Nylund.png"Kovassa kilpailussa korostuu brändin, rekisteröityjen tuotenimien ja muotoilun merkitys. Brändin suojauksessa ja puolustuksessa tukeudumme Kolsterin asiantuntijoihin, sillä oma ydinosaamisemme on muualla. Kolsterilta olemme saaneet nopeaa ja asiantuntevaa palvelua sekä uusia ideoita ja näkökulmia. Oletteko ajatelleet tätä -tyyppiset ehdotukset ovat olleet meille arvokkaita." 

 

ESIMERKKEJÄ ASIAKKAISTAMME

Teknos_logo_RGBPlantui-logo_no background         Hookle_JPEGHookle Inc

ABBAino Health Management BittiumHesburger KonePonsse

AlutecArandapharmaBeneq

BobiBookitForendo

HaltianHeloHIS

Kalottikone JokeritMarliOutotecNaavaSagafursSandvikSanta ParkSisuSnowfoxTeliaVR GroupThingseeTeknowareiLoq9 SolutionsLignellFusion Layer