Asiakkaamme

Asiakkaamme ovat innovatiivisia suunnannäyttäjiä

Asiakkaamme ovat oman alansa menestyjiä – kotimaisia startup- ja pk-yrityksiä, globaaleja suuryrityksiä, yliopistoja ja järjestöjä sekä yksityishenkilöitä. Pitkäaikaiset asiakassuhteemme ovat tunnustus palvelun laadusta ja luottamuksesta.

 

JUHA HUTTUNEN, VARATOIMITUSJOHTAJA, SAGA FURS OYJ

Juha Huttunen.jpg"Saga Furs on tehnyt pitkään yhteistyötä Kolsterin tavaramerkki-, malli- ja verkkotunnusasiantuntijoiden kanssa brändin suojaamisessa ja puolustamisessa globaalisti. Kolsterin erityisasiantuntemus Aasiasta on ollut meille erityisen hyödyllistä, koska  80 %  haasteista tulee Aasiasta. Esimerkiksi Kiinassa tavaramerkkejä rekisteröitäessä on tunnettava Kiinan viraston hyväksymät tavara- ja palvelunimikkeet sekä alaluokkasysteemi, jotta suojaan ei jää tietämättömyydestä johtuvia aukkoja."

JUKKA KOHONEN, TOIMITUSJOHTAJA, JOKERIT HOCKEY CLUB

Jukka Kohonen.jpg"Jokereiden One Step Ahead in China -hanke on kerännyt kymmeniä suomalaisyrityksiä mukaan vientitoimintaan Kiinan kasvaville markkinoille. Jokerit valitsi Kolsterin kumppaniksi tavaramerkki- ja IPR-suojauksessa. Arvostamme Kolsterin käytännön vahvaa kokemusta ja China Desk -palvelua." 

HARRI NYLUND, TOIMITUSJOHTAJA, LIGNELL & PIISPANEN

Harri Nylund.png"Kovassa kilpailussa korostuu brändin, rekisteröityjen tuotenimien ja muotoilun merkitys. Brändin suojauksessa ja puolustuksessa tukeudumme Kolsterin asiantuntijoihin, sillä oma ydinosaamisemme on muualla. Kolsterilta olemme saaneet nopeaa ja asiantuntevaa palvelua sekä uusia ideoita ja näkökulmia. Oletteko ajatelleet tätä -tyyppiset ehdotukset ovat olleet meille arvokkaita." 

 

ESIMERKKEJÄ ASIAKKAISTAMME

ABBAino Health Management BittiumHesburger KonePonsse

AlutecArandapharmaBeneq

BobiBookitForendo

HaltianHeloHIS

Kalottikone JokeritMarliOutotecNaavaSagafursSandvikSanta ParkSisuSnowfoxTeliaVR GroupThingseeTeknowareiLoq9 SolutionsLignellFusion Layer