Työpaikat

TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJA

Kehitämme talousprosessejamme ja haemme kokenutta taloushallinnon asiantuntijaa myyntilaskutukseemme. Tässä tehtävässä olet keskeisessä roolissa tiimissä, joka vastaa mm. Kolsterin päivittäisestä myyntilaskutuksesta sekä myyntireskontran tehtävistä.

Etsimällämme henkilöllä on monipuolinen kokemus laskutustehtävien sujuvasta hoitamisesta, taloushallinnon järjestelmistä sekä automaation hyödyntämisestä rutiinitehtävissä. Arvostamme tarkkuutta sekä aktiivista ja kehityshakuista otetta päivittäisessä työssä. Työhön kuuluu yhteydenpitoa niin kotimaisiin kuin kansainvälisiin asiakkaisiin sekä yhteistyötä yrityksen omien asiantuntijoiden ja taloushallinnon kumppaneidemme kanssa. Taloushallinnon eri prosessien tuntemus sekä kokemus kansainvälisestä laskutuksesta on tässä tehtävässä eduksi.

Vahvuutesi:

  • Laskutusprosessin vahva osaaminen ja taloushallinnon osa-alueiden tuntemus
  • Kokemus palvelulaskutuksesta ja kansainvälisestä liiketoiminnasta
  • Järjestelmäosaaminen ja kyky omaksua nopeasti eri järjestelmien toimintoja
  • Aktiivinen ote ja halu kehittää toimintaa myös automatiikkaa hyödyntäen
  • Tarkkuus ja ajantasainen tehtävien hoitaminen
  • Hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
  • Olet ratkaisukeskeinen ja asiakaspalveluhenkinen

Tarjoamme:

Tarjoamme osaavalle ja aktiiviselle henkilölle oivan mahdollisuuden päästä kehittämään talousprosessiamme erityisesti laskutuksen osa-alueella. Olemme vakaa työnantaja ja tarjoamme henkilöstöllemme hyvät edut. Mukavat työkaverit ja työyhteisön tuki kuuluvat myös pakettiin.

Mikäli heräsi kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoa tehtävästä antaa Senior Business Controller Minna Kauppinen, minna.kauppinen@kolster.com, 044 546 6915.

Jos uskot olevasi etsimämme tekijä, hae tehtävään täyttämällä hakulomake osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?36635ca1  ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 5.9.2021 mennessä. Etenemme haussa heti sopivan henkilön löydyttyä.