Taustatarkistus kiinalaisyhtiöistä

Kiinalaisyhtiöiden taustatarkistus

Suunnitteletko yhteistyötä uuden kiinalaisen kumppanin kanssa? Haluaisitko antaa hänelle tuotteesi jälleenmyytäväksi tai suunnitteletko yhteisen yrityksen perustamista olemassa olevan tuotteesi markkinoimiseksi Kiinassa? Vai haluaisitko tilata tuotteita uudelta toimittajalta? Selvitämme kumppanisi taustat, kuten onko yhtiö rekisteröity ja vastaavatko rekisteröintitiedot yrityksen kertomusta toiminnastaan.

”Haluamme auttaa asiakkaitamme lähtemään turvallisin mielin Kiinan markkinoille. Meillä  on pitkä kokemus Kiinassa toimimisesta ja oma toimisto Shenzhenissä. Kiinan tietojen verifiointi on keskimääräistä hankalampaa markkinan maantieteellisen laajuuden ja kielimuurin vuoksi. Tämän takia ammattilaisen  apu taustatietojen tarkastuksessa usein tarpeen”, sanoo Legal & TM yksikön johtaja Leena-Maija Marsio.

Oikea yhteistyökumppani on korvaamaton apu, joka voi nopeuttaa ja helpottaa Kiinan liiketoiminnan alkua merkittävästi. Vastaavasti väärä yhteistyökumppani voi aiheuttaa monenlaista haittaa. Taustatarkistukseen menee vain muutama työpäivä. Suoritamme tarkastukset online-rekistereistä ja toimitamme asiakkaalle kirjallisen raportin löydöksistä yhteenvedon kera. Jotta voimme tehdä tarkastuksen, tarvitaan lähtökohtaisesti vähintään asiakkaan kiinankielinen nimi (Hong Kongin osalta engl. kielinen nimi riittää). Lisätiedot parantavat usein raportin laatua (osoite, verkkosivu johto, tuotteet jne). On myös hyvä kertoa, mihin tarkoitukseen taustatarkistusta pyydetään, jotta osaamme arvioida löydöksiä tätä taustaa vasten.


Ota yhteyttä