Verkkotunnusten saatavuuden selvitykset

Varmista verkkotunnuksesi saatavuus

Suunnittelemme kanssasi yrityksesi tarpeita palvelevan ja tavaramerkkisalkkua täydentävän verkkotunnuskokonaisuuden. Hoidamme kaikki verkkotunnuksiin liittyvät selvitykset ja rekisteröinnit.  

Ennen verkkotunnusten rekisteröintiä on tärkeää miettiä:

• Mitä tunnuksia suojataan
• Missä suojataan
• Mitä rekisteröintikanavia käytetään 
• Miten valvotaan omia tunnuksia loukkaavien tai lähellä olevien tunnusten käyttöönottoa

Hakukanavien valinta on osa huolellista suunnittelua, jolla pienennät riskejä verkkotunnusten joutumisesta ulkopuolisten haltuun. Ole liikkeellä ajoissa, sillä verkkotunnus myönnetään yleensä sitä ensin hakevalle.

Verkkotunnushakumme avulla tarkistat turvallisesti, nopeasti ja maksutta, onko haluamasi verkkotunnus vapaana. Haku ei altista kysymääsi tunnusta yhä yleistyville verkkotunnuskaappauksille tai verkkotunnusten tuputukselle. Voit tehdä haun maailmanlaajuisesti tai rajata sen haluamiisi maantieteellisiin alueisiin. Hakutulos perustuu yhteistyökumppanimme ylläpitämään tietokantaan verkkotunnusrekistereistä, jotka sallivat whois-tietojen koneellisen haun.

SIIRRY MAKSUTTOMAAN VERKKOTUNNUSHAKUUN

Verkkotunnusten hallinnointi on jatkossa entistä haasteellisempaa. Yrityksen verkko-osoite voi olla käytännössä lähes mikä tahansa merkkijono, ja verkkotunnusten määrä kasvaa räjähdysmäisesti. Verkkotunnukset voivat muodostua eri kirjoitusjärjestelmien merkeistä ja päätteet on mahdollista valita entistä vapaammin. Yritysten onkin jatkossa harkittava entistä tarkemmin oma verkkotunnuspolitiikkansa. Hyvin suunniteltua verkkotunnussalkkua on myös helpompi hallita ja valvoa.

Ota yhteyttä