Skip to content

Patentointiin tehoja – miten voit saavuttaa säästöjä?

WEBINAARI TIISTAINA 5.12.2023, KLO 9.00-10.00

Patentointistrategiaa ja patenttisalkun sisältöä on syytä arvioida aika ajoin kustannusten kannalta. Onko strategia kohdallaan ja ovatko patenttien suoja-alueet ajan tasalla? Tai onko salkun sisällössä puutteita tai onko jotain turhaa? Kun immateriaalioikeuksiin tehdyt investoinnit kohdistetaan tehokkaasti, et maksa turhasta. Fiksulla patentoinnilla ja salkun hallinnalla saatat mahdollistaa itsellesi selkeitä kustannussäästöjä. Mutta miten kokonaisuutta kannattaa hallita? 

Kolsterin webinaarissa kuulet muun muassa:
  • Miksi patentointistragialla on väliä?
  • Miten ensihakemuksen kanssa kannattaa edetä?
  • Mitä patenttisalkun hallinnassa tulee huomioida?
  • Miten patenttien kustannuksissa voi säästää?
  • Milloin patentin kannattaa antaa raueta?
Kolsterin Patent Attorney Ilkka Väänänen ja Patent Agent Antti Pörhönen neuvovat patenttisalkun hallinassa. Tervetuloa mukaan!
Webinaari on suunnattu erityisesti yritysten tuotekehityksestä sekä IPR:stä vastaaville henkilöille. Webinaari on maksuton, mutta edellyttää ennakkorekisteröitymistä. Webinaari nauhoitetaan.
ILMOITTAUDU NYT

"Kun patenttisalkku on ajan tasalla, voi pitkällä aikavälillä saavuttaa selkeitä säästöjä. Myös uusia innovaatioita kannattaa suojata strategisesti."

Antti Pörhönen, Patent Agent
Pörhönen_Väänänen
Patent Agent Antti Pörhösen osaamisalueisiin kuuluvat metallurgia, konesuunnittelu, metallien valmistusmenetelmät ja prosessointi sekä 3D-tulostus. Patent Attorney Ilkka Väänäsen vahvimpia osaamisalueitaan ovat mekaaniset tuotteet, mineraalien prosessointi, paperikoneet ja nostolaitteet.