Skip to content

Webinaari on jo pidetty, mutta haluatko keskustella aiheesta asiantuntijamme kanssa? Ota meihin yhteyttä!

KIINA KASVUAGENDALLA – MISTÄ ALOITAN?

WEBINAARI TIISTAINA 6.6.2023, 09:00-10:00

Kiina on edelleenkin erinomainen kasvumarkkina myös suomalaisille yrityksille. Muun muassa korkean teknologian vienti Kiinaan tarjoaa PK-yrityksille merkittäviä kansainvälisen kasvun mahdollisuuksia. Mutta miten Kiina-junaan pääsee mukaan? Tule kuulolle, kun Kolsterin CEO Timo Helosuo kertoo kasvun mahdollisuuksista Kiinassa.

WEBINAARISSA KUULET:

  • Mitä Kiinan markkinoille kuuluu?
  • Ketkä menestyvät Kiinassa ja miksi?
  • Mistä tulee huolehtia ensin?
  • Geopolitiikka yrityksen näkökulmasta – mitä pitäisi tietää?
  • Mistä lisää tietoa ja apuja omaan pohdintaan?
Webinaari on suunnattu teknologiayrityksille ja PK-yrityksille, jotka suunnittelevat lähtöä Kiinan markkinoille. Webinaarista hyötyvät erityisesti liiketoimintajohtajat, vientipäälliköt, lakiasiainhoitajat ja patentti-insinöörit. Webinaari on maksuton, mutta edellyttää ennakkorekisteröitymistä. Webinaari nauhoitetaan.
OTA YHTEYTTÄ

"Olemme avanneet itse yhtiön Kiinaan ja tiedämme kantapään kautta miten asiat hoidetaan. "Oikein annosteltuna" Kiina on edelleenkin erinomainen kasvumarkkina suomalaisille yrityksille."

Timo Helosuo, CEO
20220329_Timo_Helosuo_TW
Timo Helosuo on tehnyt merkittävän uran teknologiayritysten sekä monikansallisten yritysten parissa. Helosuo on Suomen edustaja The EU–China Business Association EUCBA:ssa, hallituksen puheenjohtaja Suomalais-Kiinalaisessa Kauppayhdistyksessä sekä toimii aktiivisesti neuvonantajana niin eurooppalaisille kuin kiinalaisillekin yrityksille IPR:iin liittyvissä asioissa.