Skip to content
ÄLÄ TEE TUOTEKEHITYSTÄ KILPAILIJALLE

ASKELMERKIT T&K-INVESTOINNEILLE

WEBINAARI TIISTAINA 11.6.2024, KLO 9.00-10.00

Oikeita tekoja oikeaan aikaan. Kasvuhaluisessa yrityksessä on tärkeää pohtia liiketoiminnalle keskeisen teknologian suojaamista. Mitä kannattaa suojata, ja missä tahdissa suojausinvestointeja pitäisi tehdä?

Patenttisalkkua kannattaa rakentaa ja hoitaa liiketoiminnan kasvun ja fokuksen ehdoilla. Suojaustoimenpiteitä pitää tehdä myös ennakoivasti, jo ennen tuotekehitykseen sijoittamista.

Mutta miten rajallisella budjetilla saa otteen kasvupotentiaalista? Tule kuulolle, kun Head of Kolster Tampere Petri Liuha kertoo, miten kehität aineettomasta omaisuudestasi kilpailuetua. Tervetuloa mukaan!

Webinaari on suunnattu yritysten johtajille ja IPR-asioista vastaaville henkilöille. Webinaari on maksuton, mutta edellyttää ennakkorekisteröitymistä. Webinaari nauhoitetaan.
ILMOITTAUDU NYT

"Patentoitavat ratkaisut ovat usein parannuksia edelliseen teknologiaan. Tekninen ratkaisu pitää suojata, jos haluaa, etteivät muut voi sitä käyttää. Älä tee tuotekehitystä kilpailijallesi." 

Petri Liuha, Head of Kolster Tampere, Patent Agent
Petri Liuha 2023
Petri Liuha on Kolster Tampereen patenttitiimin tiiminvetäjä. Liuhalla on takanaan pitkä ja monipuolinen ura teknologian parissa.