Zhangping Wu

Zhangping Wu

”Voinko auttaa yrityksesi brändin lokalisoinnissa Kiinaan?”

Zhangping Wu työskentelee Business Development Manager -tehtävässä sekä IPR-asiantuntijana Kiina-toimintojemme tukena. Hän auttaa kotimaisia asiakkaitamme Kiinan markkinoilla, missä kieli, kulttuuri ja tapa toimia ovat lisähaaste IPR-asioiden hoitamiseksi tehokkaasti. Zhangping voi kommunikoida suoraan kiinalaisten yhteistyötahojen kanssa, mikä nopeuttaa ja sujuvoittaa asioiden eteenpäin viemistä. Hän on auttanut asiakasyrityksiämme erityisesti tavaramerkkien ja verkkotunnusten lokalisoinnissa Kiinan markkinoille sekä tehnyt erilaisia IPR-selvityksiä kiinankielisistä tavaramerkkirekistereistä ja muista tietolähteistä. Zhangping Wu toimii tarvittaessa myös tulkkina. Hänen varsinaiset työkielensä ovat kiina ja englanti, mutta hän puhuu myös suomea.

Zhangpingilla on työkokemusta teknologiateollisuuden yrityksistä Pekingistä; Suomessa hän on työskennellyt kansainvälisten brändien markkinoinnin ja myynnin parissa. Kolsterilla vuodesta 2015 alkaen Zhangping on laajentanut brändiosaamistaan IPR-alueelle.

Zhangping koordinoi Kolsterin markkinointia ja näkyvyyttä Kiinassa, ja jatkaa jo entuudestaan hyvien Kiina-suhteidemme syventämistä ja laajentamista Kolster-brändin alla.

Varaa maksuton konsultaatio