Skip to content

Arvostamme osaamistasi

Rautainen patenttialan ammattilainen. Etsitkö uusia haasteita? Me arvostamme osaamista ja olemme valmistautuneet tulevaisuuteen. Ota yhteyttä ja keskustellaan tulevaisuudestasi lisää.

Haluamme, että Kolster on paras työpaikka uudistushaluisille IPR-ammattilaisille. Tarjoamme sinulle nykyaikaisen työympäristön, mahdollisuuden joustavaan työntekoon ja hyvät kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet.

Haemme Kolster-paikkakunnille osaavia patenttiasiamiehiä. Täytä vapaamuotoinen hakemus tai jätä yhteystietosi, niin kartoitamme, millainen ura sinulla voisi meillä olla.

OLETKO IPR-OSAAJA? OTA MEIHIN YHTEYTTÄ!

Haemme täydennystä ICT & sähkö-tiimiimme

Oletko rautainen patenttialan ammattilainen tai työelämässä muutaman vuoden kokemusta kartuttanut diplomi-insinööri? Löytyykö sinulta tutkinto tietotekniikan, tietoliikennetekniikan, ohjelmistotekniikan, sähkötekniikan, mittaustekniikan tai elektroniikan alalta?   Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö! 
Kolster_Patentit-Article-Thumb-Socials-dark
Kolster_Tavaramerkit-Article-Thumb-Socials-dark

Haemme täydennystä Global Parelegal Services -tiimiimme.

Haemme Helsingin Global Paralegal Services -tiimiimme timanttista tiiminvetäjää. Haluamme kuulla sinusta pian!
20210910_Kolster_Timo_Helosuo_blogi_Hero_1920x1080px
"Me emme keskity vain tähän hetkeen, vaan toimimme jo tulevaisuutta varten. Kun kasvukausi alkaa, meillä on tehtynä asioita, jotka ovat kaikilla alan toimijoilla jossakin vaiheessa edessä."
Timo Helosuo, CEO, Kolster