Skip to content

Hannes Kankaanpää täydentää teknologia-, IPR- ja juridiikan osaamistamme

23.10.2018

23.10.2018

OTM, KTM Hannes Kankaanpää on aloittanut lakimiehenä Kosterilla 18.10.2018. Hän täydentää IPR- ja lakiasiantuntijoidemme osaamista monialaisella teknologia-, IPR- ja juridiikan kokemuksellaan yli kymmenen vuoden ajalta.

Hanneksen erikoisosaamista ovat ohjelmistot ja niihin liittyvät immateriaalioikeudet, open source -lisenssit, IPR:ien kaupallistaminen ja lisensointi monilla eri toimialoilla sekä IPR-arvonmääritys. Lisenssisopimusten lisäksi hänellä on paljon kokemusta T&K-, alihankinta- ja tietosuojasopimuksista sekä julkisista hankinnoista.

”Pystyn auttamaan yrityksiä monipuolisesti kaikessa, mikä liittyy erityisesti ohjelmistoihin, lisensointiin ja IPR-valuaatioihin. IPR:iä kannattaa käyttää bisnesvälineinä eikä vain riskinhallintaan ─ IPR on kauppatavaraa siinä missä muukin omaisuus”, Hannes kannustaa.

Hannes siirtyi Kolsterille Teknologian tutkimuskeskus VTT:n IPR Management -yksiköstä, missä hän vastasi VTT:n IPR-salkusta ─ erityisesti ohjelmistolisensoinnista, ohjelmistoihin liittyvistä IPR-linjauksista, kaupallisista neuvotteluista sekä hinnoittelusta. Vastuualueeseen kuului lisäksi juridinen tuki esimerkiksi työsuhdekeksinnöissä sekä IPR-riita- ja -loukkausasioissa sekä sopimuksissa.

OTA YHTEYTTÄ

Hannes Kankaanpää
hannes.kankaanpaa@kolster.fi
040 9208703