7.11.2018

FT, eurooppapatenttiasiamies Krister Karlsson vahvistaa 1.11.2018 alkaen kemian ja bioteknologian patenttiyksikköämme. Hän tuo mukanaan laaja-alaista teknologiaosaamista orgaanisen kemian, biokemian ja kemiallisten prosessien sovellusalueilta, vahvaa IPR-strategianäkemystä teollisuudesta sekä IPR-riidanratkaisukokemusta markkinaoikeudesta.

”Olen harjaantunut arvioimaan IPR-toimintaa yhtenä kokonaisuutena ja nivomaan IPR-strategian osaksi liiketoimintastrategiaa. Hyvään IPR-strategiaan kuuluu systemaattinen IPR-omaisuuden luominen sekä kilpailijakentän ja IPR-riskien arviointi”, Krister toteaa.

Krister on toiminut työuransa aikana yliopistotutkijana, patenttiasiamiehenä Kolsterilla (2005–2010) sekä in-house patenttiasiamies- ja IPR Manager -tehtävissä öljynjalostusteollisuudessa. Kolme viime vuotta hän toimi markkinaoikeudessa markkinaoikeusinsinöörinä – käytännössä teknisenä tuomarina ja patenttiasiantuntijana kaikissa patentteja ja hyödyllisyysmalleja koskevissa valitus- ja riita-asioissa.      

”Kansainvälinen riidanratkaisukokemus teollisuudesta sekä kokemus suomalaisesta IPR-tuomioistuimesta ovat tuoneet käytännönläheistä näkemystä siitä, miten ja missä tilanteissa Suomen, Euroopan tai Yhdysvaltojen patenttivirastojen päätöksistä kannattaa valittaa ja mitä menestyminen patenttiriidoissa edellyttää.”


Ota yhteyttä

Krister Karlsson
krister.karlsson@kolster.fi
044 236 5676

 

By Kolster

UUSIMMAT

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä.

TILAA UUTISKIRJEEMME

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi. Saat uusinta tietoa IPR-alalta.